e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Juliol de 2010

Un govern en crisi permanent

Tres crisis polítiques en menys de tres mesos. Tres regidors que han plegat del govern municipal. La primera va ser la regidora Itziar Gonzàlez que va abandonar les seves responsabilitats al davant del districte de Ciutat Vella cansada de lluitar en solitari. Després va ser el Primer Tinent Alcalde, Carles Martí, que va assumir el fracàs del govern per la consulta de la Diagonal. Ara li ha tocat el torn al Quart Tinent Alcalde, Ramon Garcia Bragado, que després de la seva imputació pel cas de l´hotel del Palau, ha abandonat les seves responsabilitats al davant de l’àrea d’urbanisme. Tot un rècord per un govern ja prou debilitat, mancat de lideratge, amb rumb incert i un alcalde cada vegada més qüestionat pels propis militants socialistes.
Quan encara falten 10 mesos per a les eleccions municipals, el govern municipal lluny d’encarar la crisi econòmica, l’augment de les demandes socials, l’atur o la inseguretat ciutadana viu una situació de provisionalitat. No es prenen decisions, es viu al dia i es comença a instal·lar a l’Ajuntament un ambient de campi qui pugui.  Amb aquesta situació no és estrany que un cop més IC  estigui més pendent de marcar diferències amb el seu soci que fer propostes de govern.
Malgrat aquesta situació de desgovern des de CiU considerem que no ens podem abandonar, que no podem deixar-nos anar i caure per la pendent del pessimisme i la rutina. Ara més que mai és el moment de buscar consensos, de presentar un projecte alternatiu que faci sortir Barcelona d’aquest estat de letargia.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3394
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR