e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Desembre de 2008

Trias amunt

Ho publicava dilluns El Periódico, Xavier Trias és el candidat més ben valorat   pels  barcelonins i si avui se celebressin les eleccions municipals passaria per davant de Jordi Hereu. És evident que encara falta molt de temps per a les eleccions i que no hi ha res decidit. És evident que no podem caure en l'eufòria i el que ara cal és continuar treballant  per fer arribar les propostes de CiU a tots els racons de la ciutat. Però també és veritat que estem davant d'una d'aquelles oportunitats històriques que molts pensaven que no arribarien a veure mai.

Quants  cops hem sentit, fins i tot entre els propis votants convergents, que  "a  Barcelona  no  hi  ha  res  a  fer"?  Quantes  vegades hem hagut d'afrontar  les  eleccions municipals a Barcelona amb tots els mitjans de comunicació dient-nos que els resultats ja estaven cantats?

Ara  tot  això  comença  a  canviar.  Xavier  Trias  ha fet recuperar la il·lusió  a  molts  ciutadans i ciutadanes que no ens volem resignar, que estem  convençuts  que es pot construir un model diferent de ciutat: més proper,  més  amable,  més sensible als problemes reals de la gent que hi viu. Som molts els ciutadans que creiem que cal un canvi que posi fi a més  de  trenta  anys del mateix govern. Un govern que ha fet coses bones però  que  des  de  fa anys ha caigut en la inèrcia, que viu del passat i cada dia s'allunya més i més dels barcelonins i barcelonines. Un govern que enarbora  la  bandera progressista però que cada dia té més actituds immobilistes i conservadores.

Com deia al començament, estem davant una oportunitat històrica i per assolir-la només hi ha una recepta: treball i il·lusió. Aquests dos ingredients són els que ens ofereix Xavier Trias, t'hi apuntes ?

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1597
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR