e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Novembre de 2010

Montilla i Hereu no han complert amb les persones grans

El juliol de 2005, l’alcalde Clos i la consellera Anna Simó signaven un conveni que  preveia pel període 2005-2007, la construcció de 10 residències i 10 centres de dia a la ciutat de Barcelona. Avui, cinc anys més tard, el balanç d’aquest compromís és ben trist, només hi ha dos equipaments en construcció i la resta encara estan per començar.

A Barcelona hi ha més de 331 000 persones majors de 65 anys, i per tant una de les prioritats de l’Ajuntament i de la Generalitat hauria haver estat desenvolupar el conveni i dotar a Barcelona de les 1200 places residencials previstes. La manca de lideratge de l’alcalde Hereu que durant molts anys ha estat incapaç d’alçar la veu al govern de Montilla i que ha renunciat a reivindicar fins i tot aquells compromisos que les dues administracions havien signat, comportarà un greu perjudici a una part de la població de la ciutat. Cal recordar que el conveni s’hauria d’haver executat el 2007, és a dir que ja portem un retard més que considerable en la seva execució.

Alguns del principals dirigents de l’actual tripartit anunciaven que amb la seva arribada es prioritzarien les polítiques socials, anunciaven una pluja fina de marcat caràcter social. Set anys després a Barcelona en podem fer una valoració ben negativa d’aquestes polítiques.  És també el moment de recordar que el govern de CiU, en el seu darrer mandat 1999-2003, va construir i posar en funcionament les 10 residències de gent gran que s’havia compromès. Fets i no paraules.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3055
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR