e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Novembre de 2009

El Govern de Jordi Hereu ha aconseguit, amb el suport més que previsible d’ERC, aprovar inicialment el projecte de pressupost per a l’any vinent. De l’anàlisi de les xifres en podem constatar una primera, i preocupant, evidència i és que és el pressupost d’un Ajuntament en crisi enlloc d’un pressupost per lluitar contra la crisi, una crisi que està afectant greument la ciutat i la seva gent. És una proposta regressiva que disminueix en un 20% la inversió sense cap justificació i que dibuixa un escenari de grans dificultats a Barcelona.

El Govern municipal durant anys no ha fet bé les coses i les dificultats financeres de l’Ajuntament afloren en el pitjor moment. El Govern actual no té cap credibilitat per afrontar la situació amb garanties d’èxit i atorgant confiança als ciutadans.

Cal remarcar que aquest és el darrer pressupost sencer que gestionarà l’actual equip de govern, un pressupost que indica que la realitat els ha sorprès i fins i tot els ha sobrepassat. Un Govern que ha errat en totes les seves previsions, pensaven que les transferències de l’Estat creixerien un 7% quan en realitat han disminuït un 18%.

Tenim un Alcalde que no ha liderat i no ha aconseguit els diners que corresponen a la ciutat per la Carta Municipal, si els tinguéssim afrontaríem el futur de manera diferent. És un clar reflex de la pèrdua de rumb en que està immers l’equip de govern municipal, encapçalat per un Alcalde incapaç políticament de defensar el que la ciutat necessita i el que li correspon.

Aquest pressupost és una mostra més de la necessitat de que cal despertar Barcelona de la letargia en que es troba després de més de 30 anys de governs socialistes.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1877
2
Comentaris afegits 
Jordi (Barcelona) 18-11-2009 - 23:46
És evident que els socialistes faran plegar l'Hereu, ha estat pitjor que en Clos.
Maria (Barcelona) 18-11-2009 - 16:25
Barcelona necessita un canvi ! Trias alcalde !
TORNAR