e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Febrer de 2011

Hereu i Tura, dues cares de la mateixa moneda

Aquest dissabte coneixerem el desenllaç de les eleccions primàries del PSC. Sabrem finalment el nom del candidat socialista que s'enfrontarà a Xavier Trias. Durant un mes sencer els dos candidats han tingut oportunitat de parlar i donar a conèixer el seu model de ciutat, però no ho han fet. Ja sabíem que les primàries són fruit de la profunda crisi interna dels socialistes, ja sabíem del perill de tenir tot l'equip de Govern distret en els afers interns del seu partit.

Les primàries han estat sobretot una disputa entre dos candidats perdedors. Jordi Hereu, l'alcalde, ha estat qüestionat per una part important de la direcció del seu partit a tan sols quatre mesos de les eleccions. Montserrat Tura, la precandidata  que afirma que mai viurà a Barcelona, és la imatge del tripartit derrotat, la número dos del President Montilla, a la que de cop i volta se li ha despertat una passió per Barcelona.

Després de 32 governant els mateixos, ara és l'hora del canvi en positiu, el canvi que ha de retornar als barcelonins, amb un equip cohesionat i un lideratge fort, un projecte, una il·lusió per Barcelona.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3232
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR