e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Juliol de 2008

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) elaborat pel Govern bipartit i ERC pot resoldre els problemes de l’Alcalde i amagar la seva paràlisi política però no resol els problemes dels barcelonins.

El bipartit municipal acabarà aprovant un PAM, previsiblement el mes d’octubre vinent, amb un gran retard, 17 mesos després de l’inici del mandat i quan ja s’haurà complert el 35 % dels 4 anys de legislatura. I tot plegat ha estat així bàsicament per la incapacitat del Govern en minoria i del seu Alcalde per trobar la complicitat necessària amb els grups de l’oposició. El Govern municipal ha estat massa temps sense reconèixer, i fins i tot amagar, que estaven en minoria, i han intentat governar com si encara disposessin de majoria absoluta i, ara al la fi, els que pagaran aquest retard seran els ciutadans.    

L’evolució de la ciutat i de l’opinió dels barcelonins i barcelonines, que es coneix a través de les enquestes i que indica la desafecció dels ciutadans respecte del Govern municipal i que manifesta poca confiança en que Barcelona pugui millorar en el futur.

En aquest context, el bipartit d’Hereu presenta un projecte de PAM que és més del mateix, un projecte d’acció municipal que consagra un model de ciutat ja esgotat, el mateix des de ja fa 30 anys, que defensen amb les mateixes paraules i la mateixa retòrica. Des de CiU creiem que cal canviar, ens cal una nova forma de fer ciutat, un nou model per Barcelona i per això presentarem un PAM alternatiu que doni resposta les necessitats de la gent i que permeti afrontar els reptes de futur amb garanties, perquè Barcelona no pot continuar perdent oportunitats.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1569
3
Comentaris afegits 
Roser (Barcelona) 23-07-2008 - 19:27
Avui fa un any de l'apagada i encara és hora que l'alcalde doni explicacions de tanta incompetència.
Joan (Barcelona) 23-07-2008 - 17:57
Maria, ERC sempre ha fet el mateix. Fa molt de temps que han perdut el nord. És un suïcidi donar recolzament a Hereu. Ja s'ho trobarà el Sr. Portabella.
Maria (Barcelona) 23-07-2008 - 17:29
Un cop més ERC es ven per la cadira. Fins quan ?
TORNAR