e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Juny de 2008

Visc a Barcelona

Afegir un comentari Enviar a un amic   4 1499
Comentaris afegits 
Maria 16-06-2008 - 09:08
Quina vergonya !!
Tranquils que aquesta campanya no se la creu ningú. És una vergonyant com el PSC menysprea els ciutadans.
Joan 16-06-2008 - 09:59
De debò t'ho creus?
Com que compleix la Llei, no importa. L'important és que a tu no t'agrada. Si estiguéssim a un mes de les eleccions, encara colaria, però jo recordo grans campanyes "institucionals" a la Generalitat els darrers anys del govern Pujol... A més, dir que aquesta campanya pot crear vots a favor del PSC és tractar els electors(es i ciutadans/es de Barcelona com a ximples, i no crec que pensis això, oi? La gent és inteligent i sap separar les coses, sobretot el dia de les votacions, siguin quines siguin. Segurament voldries que l'alcalde digués "Soc molt dolent, en Trias és millor", però la política no és això, i un article d'opinió, tampoc hauria de ser-ho... perquè ja que et preocupes tant del ciutadà, com és que sempre parles de com dolent és l'alcalde? Criticar és fàcil.
Robert 16-06-2008 - 11:09
Joan pren til.la
Joan ? Ets en Joan Ferran oi ? El fanatisme que despren el teu escrit només pot sortir de la ploma d'un socialista obcecat.
Joan (Eixample) 16-06-2008 - 17:53
Fanatisme?? On el veus?
En primer lloc, cal dir que no m'agraden les herbes, siguin quines siguin.... Ara, dir fanàtic el meu escrit.... Jo he criticat algú? He dit expressament que crec que en Quim Forn no pensa que els electors siguin ximples, i, en base a això, que no ho insinui.... Segur que hi ha errors a l'Ajuntament. Com també encerts. Tant al Govern com a l'oposició. Només dic que no cal parlar cada dia de com dolent és l'adversari...
TORNAR