e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 d'Abril de 2009

A Barcelona, la festa continua!

El govern municipal sembla ben decidit a amagar la crisi econòmica a cop d’anunci. Com més crua és la realitat per a milers de barcelonins, més diners gasta l’alcalde de Barcelona en autobombo. Fa pocs dies el govern municipal donava a conèixer la despesa en publicitat de l’any 2008. Ni més ni menys que 20 milions d’euros, 3300 milions de pessetes ! Una mòdica quantitat per a un govern que es diu d’esquerres i per a un alcalde que s’autoproclama : l’alcalde de la gent.  

L’obsessió per vendre fum ha arribat a tal extrem que el propi Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha amonestat l’Ajuntament per incompliment de la normativa sobre publicitat. Entre aquestes despeses hi podem destacar la que es va destinar a promoure una exposició sobre el Programa d’Actuació Municipal. Aquesta campanya va costar 1,4 milions d’euros i l’exposició ha estat visitada només per 2700 persones, és a dir, cada visitant ens ha costat més de 500 euros.

A Barcelona hi conviuen dues realitats. La dels qui pateixen la crisi econòmica, que perden el lloc de treball,  la dels qui necessiten ajuts socials o que s’esforcen per tirar endavant un negoci. Tenim també la Barcelona oficial, la de postal, la d’anunci, la que vol que cada dia sigui festa, encara que aquesta l’haguem de pagar entre tots.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1605
1
Comentaris afegits 
Maria (Barcelona) 29-04-2009 - 13:19
Els socialistes han perdut el nord.
TORNAR