e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Febrer de 2009

43.600 euros en publicitat al dia!

Aquesta és la xifra que el govern municipal de Barcelona va gastar diàriament en publicitat durant l’any 2008. Els cinc milions i mig d’euros que l’Ajuntament tenia pressupostats van quedar abastament superats. Si a més hi afegim la despesa  de les empreses municipals, arribem a la quantitat de 14’6 milions d’euros. 43 600 euros cada dia!

El govern de Jordi Hereu ha decidit que en temps de crisi no hi res millor que augmentar les despesa en publicitat. Aquesta manera d’actuar és una mostra més de la falta d’ètica d’un govern que fa ja temps que ha perdut el nord i que ha decidit que a falta d’idees i de projectes, el millor que pot fer és vendre imatge. Tant se val que  un 11% dels ciutadans manifestin que han perdut la seva feina en el darrer any o que el 53% reconeguin que han hagut de reduir les despeses.

És evident que en aquesta ciutat, mentre la gent s’estreny el cinturó, el govern cada cop gasta malbarata més els recursos públics. I és que com diu el lema de la campanya : “Visca a una ciutat de pebrots”.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1645
4
Comentaris afegits 
Josep (Barcelona) 23-02-2009 - 22:48
Espero que finalment en Trias sigui alcalde, 30 anys de governs socialistes sn excessius.
Albert (Barcelona) 23-02-2009 - 13:37
I la majoria de barcelonins correran a votar el psc o qualsevol dels altres partits satl.lit com ERC o IC a les properes eleccions....d'on no n'hi ha no en raja....clarament.
Maria (Barcelona) 23-02-2009 - 10:44
El Sr. Hereu no t vergonya, per no patiu res d'aix sortir als diaris, ells sn els beneficiaris del malbaratament.
TONI de CIUDADANOS (BARCELONA) 22-02-2009 - 23:46
Ante la crisis, lo importante es mantener el aparato de propaganda, para mantener la poltrona. No importa que las empresas cierren y el paro se desboque, lo importante es la propaganda para decirle a la gente que est con el parado y con el ciudadano.
TORNAR