e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 de Gener de 2011

Avui escric per ultima vegada en aquests espai que la direcció d’e-notícies m’ha cedit amablement durant els darrers anys. Els motius del meu comiat venen marcats per les noves tasques que tinc per endavant. La meva entrada al govern de la Generalitat, del que en soc vicepresidenta i consellera de Governació i Relacions Institucionals fa impossible que em pugui comprometre a la meva presència setmanal en aquest espai.

Però si per una banda em produeix la lògica tristesa deixar una relació tan directe amb els ciutadans com es la tribuna d’un medi digital de referència a Catalunya, he de confessar que encara més gran es la il·lusió que tinc per començar aquesta nova tasca. Es  moment de posar en pràctica les idees que he apuntat en els meus articles i poder oferir als ciutadans les solucions a les que ens vam comprometre des de CiU.

Bona part del suport electoral que vam rebre el 28 de novembre són vots prestats de gent desencisada d’altres opcions polítiques que van veure en els nostres arguments la possibilitat de redreçar la situació, de tornar a dur a Catalunya als llocs de lideratge que mereix i la possibilitat de combatre la crisi econòmica amb mesures efectives preses des del rigor, la seriositat, i la fermesa que proporciona saber quin rumb volem donar al nostre país i al nostre govern.

Per això, perquè si ara soc vicepresident de la Generalitat es gràcies als simpatitzants de CiU i de moltes altres persones que ens han fet confiança encara que no haguessin fet abans, el meu ferm propòsit és governar per a tothom. El nostre ni vol ser ni serà un govern de  partit,  sinó de país, per al país i per a tots els seus ciutadans. Aquest és el meu compromís i aquesta és la primera obligació que m’he imposat: escoltar tothom, parlar amb tothom i demanar l’ajut de tothom. Ningú hi és sobrer en la construcció de la Catalunya millor que desitgem  i a ningú deixarem de banda.

No serà fàcil. No ho hem tingut mai fàcil les coses a Catalunya, però malgrat tots els inconvenients i tots els pals a les rodes que ens han posat al llarg de la història, la realitat és que Catalunya sempre ha acabat sortint enfortida de les més grans dificultats. Des de el meu nou càrrec al govern donaré suport sempre a qui vulgui construir malgrat que les possibilitats econòmiques actuals siguin magres. Prioritzarem, però estic convençuda que poc a poc anirem redreçant la situació fins a recuperar l’estatus de lideratge que Catalunya ha tingut històricament a Europa.

Queda molt per fer, i és per a mi una gran satisfacció poder contribuir a fer-ho des de primera línia de govern, encara que per això tingui que dir avui adéu als lectors que han tingut la amabilitat i paciència de seguir-me durant aquests darrers anys.  A tots, moltes gràcies, i molta sort.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
10715
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR