e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Gener de 2009

Alba, la nena que pateix lesions irreversibles pels maltractaments rebuts per part de la parella de la seva mare, va ser víctima dels qui l’havien d’educar, però també dels errors concatenats del nostre sistema per protegir als infants amb risc de patir maltractaments.

Ens vam dir que mai més ens podríem permetre un altre cas Alba, que posaríem tots els instruments al nostre abast perquè el nostre sistema no tornés a fallar a cap altre nen o nena, que calia posar els infants en la primera posició de la nostra llista de prioritats. Ens vam dir tantes coses que resulta frustrant veure que a dia d’avui encara queda molt per fer.

A dia d’avui, hi ha 153 nens a Catalunya que no tenen plaça d’acollida perquè el Govern del tripartit no ha fet els deures, 153 casos que l’administració ja ha determinat que són de risc, però que han de continuar vivint amb qui no els hi dóna garanties de seguretat. A dia d’avui, a aquests menors se'ls ha diagnosticat la necessitat de ser ingressats en un centre d'infància després que un jutge dictaminés que es troben en situació de desemparament, però continuen amb els seus pares o tutors sense poder accedir a cap d'aquests centres perquè estan col·lapsats.

A dia d’avui, el tripartit només ens deixa la possibilitat de pregar perquè no tinguem que lamentar que un altre Alba sacsegi les nostres consciències. Memòria de peix irresponsable la dels nostres governants.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1577
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR