e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Desembre de 2008

El Govern tripartit ja ha tirat endavant la Llei per la qual des d’ara és obligatori comunicar la condició d’adoptats als fills que ho hagin estat. Aquesta notificació es podrà fer en qualsevol moment de la vida del fill, però mai més tard dels dotze anys d’edat. Per als partits del govern sembla que sigui francament oportuna aquesta norma intervencionista del Tripartit ja que consideren que es un risc deixar en mans de pares i mares la comunicació responsable amb els fills. Pel tripartit, aquesta era, sense cap mena de dubte, un dels grans forats de la nostra legislació.

El tripartit no entenia com hem pogut sobreviure fins ara, sense aquesta norma que sap el que és millor per a les famílies adoptives i per als infants adoptats. Malgrat la seva voluntat de legislar dins de les llars, cosa que estan intentant amb excel·lent  interès i notable èxit, encara queden molts buits que el tripartit probablement creurà que ha d’omplir.

Si el tripartit ja s’ha ficat a casa nostra per dir-nos com ens hem de repartir les feines domèstiques –no vull ni pensar que més poden legislar a casa nostra-, és d’esperar que per a les properes festes nadalenques ja hagi abordat les qüestions pendents i que llavors ja sapiguem per llei quan s’ha de parlar als fills del Tió i quina edat és la més escaient per clarificar d’on venen els Reis i com s’ho fa el Pare Noel a les llars que no tenen xemeneia. Això sí, s’haurà de fer amb molta cura, i amb un tacte exquisit, perquè, després del que hem vist, estic segura que dins del tripartit encara hi ha molta gent que no sap què és què, i qui és qui. Santa innocència? No saben on són els límits?

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1281
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR