e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Desembre de 2009

Arriba Nadal, s’apropa cap d’any i l’esperit d’harmonia, de bons desitjos i de fer balanç omple aparadors, anuncis, noticiaris i pensaments. En primer lloc vull desitjar-los molt bones festes i que 2010 sigui un bon any per a tots i per a Catalunya.

No és pot dir que aquest 2009 que som a punt de tancar hagi estat un any per tirar coets. Més aviat el contrari: 2009 és un any per oblidar. La crisi ha fet estralls a la nostra societat. Una situació globalment negativa ha tingut unes conseqüències molt més catastròfiques a Catalunya i a Espanya per la manca de lideratge del govern tripartit i del govern Zapatero.  Allà on altres països comencen a veure la llum, a casa nostra continua imperant la foscor i el desànim. L’atur segueix disparat i arriba a xifres desastroses, mentre el nostre govern tripartit es perd en baralles internes, i en una manca de cohesió que impedeix dur a terme les reformes necessàries. Per evitar desgastar-se cap soci del tripartit és capaç de prendre la iniciativa, d’assumir la responsabilitat.
 
Catalunya ha perdut capacitat de lideratge perquè el seu govern és incapaç de liderar res. La situació, ja de per si complicada, s’agreuja amb la manca d’empenta dels uns i amb el sectarisme dels altres. Aquest any ha tornat a quedar palès que el tripartit, lluny de la centralitat que preconitza, està en mans de la intransigència d’Iniciativa per Catalunya-Verds.

Però cal mantenir l’esperança i la il·lusió. 2010 ens portarà per solucionar aquesta situació, eleccions al Parlament en una data encara per determinar que el president Montilla hauria d’avançar com més aviat millor més pel be del país. En qualsevol cas, l’any que ara arriba és presenta com una gran oportunitat per a Catalunya i per als catalans. Al nostre abast, amb el vot, tenim canviar les coses i la manera de governar el tripartit. Els seus sis anys al front de la Generalitat ja han demostrat del que és capaç i sobretot del que no és capaç: governar amb coherència i eficàcia.

Així les coses, des d’Unió Democràtica, des de CiU, podem garantir tot el nostre esforç, la nostra il·lusió i la nostra voluntat per aconseguir revertir la situació tal com Catalunya necessita, tal com necessitem tots els catalans.

Bon Nadal i un profitós i feliç 2010.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1510
1
Comentaris afegits 
Enric (Barcelona) 24-12-2009 - 09:56
Bon Nadal i l'esperança que el 2010 ens porti per fi un canvi de govern !!
TORNAR