e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

11 de Novembre de 2009

Un jutjat fa investigar Mayol per un conflicte amb els sindicats

Increible el comportament d'aquesta politica tan rellevant d'Iniciativa, contra els més elementals drets de reunió, i aquests són d'esquerres...Increible el paper del jutjes, devant dels polítics, absolutament servil, aquests han de controlar-los?

El cas arrenca d'una querella presentada pels treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona contra la presidenta de l'Institut Municipal, Imma Mayol; el gerent, Jordi Campillo, i una lletrada de l'Ajuntament, Patrícia Giner

Jordi Panyella
La secció vuitena de l'Audiència de Barcelona ha dictat una resolució en què ordena al jutjat d'instrucció 17 investigar la regidora Imma Mayol per un suposat delicte contra la llibertat sindical. El cas arrenca d'una querella presentada pels treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona contra la presidenta de l'Institut Municipal, Imma Mayol; el gerent, Jordi Campillo, i una lletrada de l'Ajuntament, Patrícia Giner.

El jutjat ja va investigar els fets i va dictar al juliol el sobreseïment lliure, decisió contra la qual l'advocat dels treballadors, Hibai Arbide, va presentar un recurs. Ara l'Audiència ha resolt a favor seu, amb arguments que analitzen més la forma que no el fons de la qüestió. Segons sembla, el jutjat instructor va fer una primera instrucció sense haver admès a tràmit formalment la querella. Segons l'Audiència, va investigar els fets denunciats "d'esquena als querellats" i "sense el coneixement dels querellants", i és això el que ara demana que corregeixi.

Un cop rebuda la resolució de l'Audiència, el jutjat 17 va decidir el 23 d'octubre admetre a tràmit la querella i va informar, ara sí, les parts i la fiscalia de la investigació feta per la policia sobre el cas.

L'advocat dels treballadors considera que la jutge haurà de citar Mayol en condició d'imputada. Els fets denunciats al jutjat són el desallotjament dels treballadors dels locals sindicals que ocupaven i que posteriorment van ser tapiats.

Avui.cat
11-11-2009

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1346
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR