e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Gener del 2009

Per una gossera?

Finestr@l (Avui)

1.700 milions per una gossera. Tenen ànima els gats? I els gossos? I els pollastres? No ho sabem. Aquesta profunda reflexió solament es pot produir en època de vaques grasses. Ara no hi som i tenim molts dèficits de serveis per a les persones. Sobretot, per a la gent gran. No volem dir que en el cas que no tinguin ànima -que no ho sabem-, aquests éssers de la creació hagin de ser maltractats per principi. Ni parlar-ne.

Quan aquesta delirant protecció per a alguns animals arriba als límits a què l'ha dut la senyora Mayol i els que governen Barcelona, cal preguntar seriosament per la salut mental de la nostra societat i per què la premsa i, sobretot els periodistes en particular, no han dit pràcticament res sobre una acció política que és més a prop de l'insult i la malversació que de la gestió administrativa.

Gerard...

Continuar llegint...

31 de Març del 2009

Més sensesostre

Els voluntaris de Sant'Egidio atenen cada setmana 300 persones que dormen al carrer, el doble que fa mig any
La guia ‘On menjar, dormir i rentar-se' recull 704 adreces on els sensesostre troben assistència

Sònia Pau (Avui)

Dormir al carrer és dur i perillós. Ho saben bé els voluntaris de la Comunitat de Sant'Egidio que fa vint anys que surten a les nits en petits grups a trobar els sensesostre a les estacions o als llocs recollits on s'arreceren per passar la nit per facilitar-los menjar, begudes calentes i mantes. La coordinadora de Sant'Egidio a Barcelona, Raquel Sancho, va explicar ahir que els últims sis mesos detecten moltes més persones al carrer: si fa un any atenien unes 150 persones a la setmana, actualment ja arriben a les 300.

"No són els vagabunds de sempre. Són persones que per la crisi han acabat al carrer", va subratllar Sancho, que va posar l'exemple...

Continuar llegint...

20 d'Abril del 2009

Acción, reacción y Originalitat al poder

La desesperanza y la falta de ilusión son motivos suficientes para que los ciudadanos de esta Barcelona del siglo XXI, estemos cansados de tanto politiqueo y de baja calidad. El PAM tan anunciado y tan esperado por unos y otros, ha sido, es y será una de las burlas y gasto inutil a que el ajuntamiento nos tiene acostumbrados, en tiempo de elecciones todos rien, ponen sus mejores caras (carteles), al servicio de quienes les pagan, que no son otros que nosotros, los sufridos barceloneses, alto aqui porque todo tiene un limite y esta vez no ire a votar, que no cuenten con mi complacencia y espero les caiga la cara de verguenza cuando comprueben que nos importan una mi......", cansados estamos de tanto te daré, haré, prometo y etc. etc. Somos lo mejor que tienen y lo estan malbaratando con tanto engaño y corruptelas por doquier, "BASTA YA" se me acabo la paciencia y espero que a otros muchos ciudadanos tambien se les acabe, nuestro voto...

Continuar llegint...

12 de Juny del 2009

Es una vergüenza ver como desprecian a Cataluya y a sus gentes.

Si hay dinero para el fondo estatal de ayudas al empleo, ¿porque no hay para los que ya no están empleados? y que en su día fueron motor de la economía de este país, en mas o menos grado, y que ahora son nuestros ancianos y viven solos dependiendo de las ayudas asistenciales, porque su pensión no les alcanza en la mayoría de los casos.

Esta política del Ayuntamiento de Barcelona que consiste en decir que no tienen dinero y que les permite aparcar aquellos proyectos de barrio y de ciudad donde la Generalitat  es parte implicada, es de sobras  conocida por los vecinos y ciudadanos de esta ciudad.

Cada vez mas se mira hacia los turistas y se corre a poner guapa la imagen de la  gran ciudad, con el beneplácito del govern de la Generalitat, que pese a tener el programa de la GENT GRANT, dejará de ser pionera  en vigilar por la calidad de vida...

Continuar llegint...

23 de Setembre del 2009

Els pilons de protecció de la Sagrada Família es desvien

La prova pilot de l'últim mes detecta desviaments de fins a 20 centímetres. Els tècnics d'Intemac avisen que l'error pot ser més gran davant la façana del temple pel pes de l'edifici

Quim Torrent
Sagrada Família
El túnel del TGV a l'Eixample no deixa de generar incògnites. Més ben dit, la pantalla de protecció del temple segueix donant maldecaps als tècnics d'Adif. Els resultats de la prova pilot de la pantalla no són del tot positius. Segons ha pogut saber l'AVUI, alguns dels 15 pilons de prova que s'han construït a la plaça de la Sagrada Família han tingut desviaments de fins a 20 centímetres.

"Estem dins d'un desviament acceptable -explica una font molt pròxima a l'obra-, però caldrà extremar les precaucions si la pantalla s'acaba fent sota la façana del carrer Mallorca"....

Continuar llegint...

23 de Setembre del 2009

La Plaça del Congrés Eucarístic

¿ Que pasa con el lago de esta plaza ?
En el  barri del Congrés del districte de Sant Andreu.

Los vecinos  estamos cansados de pedir al distrito que llenen este pequeño lago y que adecenten su entorno desde hace mas de un año solo estamos recibiendo escusas  y mentiras por respuesta.
Si esto pertenece  a Parques y Jardines (segun se nos dice), ya va siendo hora de que el ayuntamiento se ponga a trabajar y de la orden de llenar este lago.

Los vecinos , incluyendo niños y personas mayores tenemos que soportar dia a dia ese aspecto tan deplorable de este pequeño espacio, que es ademas es un emblema de identificación de nuetro barrio.
Pronto vendran las fiestas del barrio y se celebraran, si no se pone remedio, igual que el pasado año sin el agua que da la vida al barrio.
Un barrio que poco a poco se va muriendo, esta sumido...

Continuar llegint...

29 de Setembre del 2009

Tomadura de pelo y cagada municipal

Hola muy buenas

Sr. Caganero
Ya que quejarse es un derecho, es gratuito y esta pagina a sido creada entre otros por ese motivo, creo que en Caganero Justiciero  pueden hacer públicas las quejas en este caso, hacia la fundación Barbera Promocio ( bolsa de empleo del ayuntamiento de Barbera del Valles).

Ya que ellos hacen alarde en su pagina web como "bolsa de empleo".  Yo voy a opinar  al respecto, esta página concretamente me parece una CAGADA MONUMENTAL Y TOMADURA DE PELOEn 8 meses que llevo inscrito en tal organismo no se me ha llamado para acudir por ningún motivo. En su pagina web " barpro.cat" se citan frases (ver algunos ejemplos) como:
Estàs a l'atur? T'agradaria canviar de feina? Potser estàs estudiant i busques una feina per a l'estiu o els caps de setmana? Busquem personal administratiu, mecànics, operaris de magatzem, netejadors,...

Continuar llegint...

24 d'Octubre del 2009

Tres viudes de bombers morts a Horta tenen la pensió denegada

Jordi Flores
Novament l'administració ens escandalitza amb les seves decisions. Ara resulta que no es concedeix la pensió de viduïtat a les vídues de tres dels bombers morts a Horta de Sant Joan, quan en aquest país s'aquesta balafiant els diners a tort i a dret, solament caldria veure el que cobren els politics quan deixen la politica i que pensions tenen alguns càrrecs publics en, ajuntaments, Generalitat, entitats financeres. Els escandalos estan en l'ordre del dia, mireu al Millet dels nassos quin tracte de favor aquesta tenint, a aquest segur li queda una bona pensió Aquesta vist que les professions humils són per a morir-se de fam, però en aquest cas si hi ha un incendi, tots els esmentats anteriorment criden als "Bombers". AL Cessar el que és del Cessar, fer justícia per una vegada.

 

Joan Tort...

Continuar llegint...

28 d'Octubre del 2009

Carta Oberta del Comitè Conveni TMB a las AAVV

Benvolguts veïns i veïnes:

Amb motiu de la present des del Comitè de Conveni i representant a la majoria del Comitè d´ Empresa de TMB, ens dirigim a vostès per comunicar - los algunes inquietuds en referència a la situació de l´ empresa, ja que té repercussions directes sobre el servei que s´ ofereix a tots els veïns de Barcelona.

Com ja sabeu, des de fa aproximadament dos anys, els conductors de TMB vam iniciar un procés encaminat a millorar el nostre descans setmanal.

Aquesta reivindicació, el lema central de la qual és "dos dies de descans setmanal" té un doble objectiu: millorar la nostra qualitat de vida i incidir directament en la seguretat i la...

Continuar llegint...

11 de Novembre del 2009

Un jutjat fa investigar Mayol per un conflicte amb els sindicats

Increible el comportament d'aquesta politica tan rellevant d'Iniciativa, contra els més elementals drets de reunió, i aquests són d'esquerres...Increible el paper del jutjes, devant dels polítics, absolutament servil, aquests han de controlar-los?

El cas arrenca d'una querella presentada pels treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona contra la presidenta de l'Institut Municipal, Imma Mayol; el gerent, Jordi Campillo, i una lletrada de l'Ajuntament, Patrícia Giner

Jordi Panyella
La secció vuitena de l'Audiència de Barcelona ha dictat una resolució en què ordena al jutjat d'instrucció 17 investigar la regidora Imma Mayol per un suposat delicte contra la llibertat sindical. El cas arrenca d'una querella presentada pels treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona contra la presidenta de l'Institut Municipal, Imma Mayol; el gerent, Jordi Campillo, i una lletrada...

Continuar llegint...

Inicio Anterior 1 2 Següent Final