e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Setembre de 2010

Quan els uns i els altres volen atribuir-se representacions que no els corresponen

Taula de Treball del Canódrom  i Coordinadora de Entitats


  Creiem que la gent del barri, la base, el veïns en general, no las entitats, han de poder expressar-se en plena llibertat i si un grup de Veïns han decidit voltar signatures per la construcció de un camp de futbol, han de ser escoltats i veure que els ha dut  aquesta mesura.

Tenim molts veïns- al barri que fora de les entitats no saben que és al que se esta fent i decidint als seves espatlles.

No tots i participen i quant alguna cosa no als agrada intenten canviar-ho.

Si és torna a reconstruir el club de futbol del Congrés, és normal que és demani un equipament per el barri que en aquest moment no tenim.
S'ha de convocar aquestes persones i escoltar les seves propostes, ja que són veïns de ple dret i si aporten un volum de signatures important es tindré que replantejar tot el fet fins ara.

           Raons per a tenir un camp de futbol en el nostre barri

1. Per que som l'únic barri de Barcelona sense un camp de futbol.

2. Per a retornar la identitat al barri i per a donar el barri a conèixer. (Amb la setmana esportiva convidarem a equips de bones categories a competir en el trofeu)

3. Per a fomentar el comerç en el barri i reactivar-ho.

4. Per a fomentar l'esport, en els joves i inculcar valors. (En vegada que estiguin sense fer gens en llocs del barri, cridar-los a participar per a jugar amb el club)

5. Perquè els nostres majors puguin estar en la seva casa (el camp) en comptes d'estar en una plaça. (Veient l'equip els caps de setmana)

6. Per a fomentar l'ús amb els veïns, oferint un casal de estiu, una acadèmia de futbol i activitats per als nois del barri, una vegada finalitzen la jornada escolar i en les seves vacances, realitzant tallers i activitats educatives, perquè els veïns i famílies puguin realitzar les seves tasques amb normalitat.


El club té previst crear una Fundació, que s'encarregaria de realitzar obres benèfiques per al barri, entre elles recollida d'aliments o roba, per a les famílies necessitades del barri, una Cavalcada solidària, Recollida de material no utilitzable pera enviar al 3er món entre unes altres...


La Taula de Treball del Canódrom  se tindria que replanteja aquest últims 4 anys de converses i reunions em el Districte i vist que els acords assolits no han servit per res, i estem igual, reconstruir la base i el esperit de la taula per fer Barri i no seguir el joc a la administració.

Les entitats han d'estar identificades em els les seus noms i els persones que les representen han d'assistir a les reunions, els acords han de ser per majoria i em assemblea, no val atribuir-se la representació de cap entitat no present ni tampoc cercar després el seu suport al marge de l'assemblea.

Referent a la coordinadora de entitats la seva feina tindria de ser mes visible al barri i realment coordina les entitats que vulguin participar, sense excloure a cap.

Realment quines són les entitats que la formen i participant en la presa de decisions?

Jordi Flores

President Plataforma Barri Congrés

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1248
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR