e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Novembre de 2009

On estan els limitis de la hipocresia de l'Ajuntament?

 

En el nostre barri del Congrés-Indians segueix havent terrasses de bars i restaurants que no compleixen la normativa de via pública, i que, com totes, ens roben espai públic a tots. La normativa diu que entre la vorada de la vorera i la terrassa ha d'haver mínim 50cm, i així el vianant pot pujar-se a la vorera. Moltes vegades s'ha denunciat la terrassa del  c/ Garcilaso  escaira amb el carrer Francesc  Tarrega, just a la sortida del metre, que a més amb plantes no deixa veure els vehicles que circulen pel carrer.

L'Ajuntament s'entossudeix a reformar els carrers, aixecant-les, tallant arbres, ampliant les voreres i tot això, perquè puguem gaudir de mes espai i ampliar la zona de passeig. És necessària tanta obra?, realitzen actuacions on realment no fa mancada.

 Però no s'actuarà en aquesta terrassa, fins que un veí del barri tingui un accident per culpa d'aquesta privatització del carrer. No s'entén que quan els veïns demanem i vam insistir a l'Ajuntament i als seus tècnics que es millori o arregli una mica, no ens facin cas fins que passa una mica. Haurien de ser més efectius a l'hora d'arreglar aquests problemes que patim cada dia.

Quan uns veïns es troba amb problemes i es veuen forçats a demanar ajuda a l'ajuntament, a tècnics o persones que treballen per a l'administració, el que més s'agraïx és trobar-se amb professionals que des del primer moment s'impliquin amb el problema.

Això és, a més, el que transmet l'administració a través dels mitjans de comunicació, no es deu oblidar que la seva obligació és l'atenció al ciutadà, des del dia que van decidir accedir al càrrec que ocupen.

Jordi Flores

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1329
1
Comentaris afegits 
Xavier Cuch (Barcelona (Congrs-Indians)) 23-11-2009 - 10:58
Aix ja ho vaig dir jo en un Consell de Barri. Gemma Mumbr va respondre que en acabar les obres tot restar arreglat. Ja ho veurem. Per tens ra en qu s un punt molt perills. Visca el civisme i la solidaritat de l'amo del bar
TORNAR