e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 d'Octubre de 2009

Convergència Democràtica va admetre que va rebre 600.000 euros de Millet per desenvolupar projectes culturals.

 

 El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha exigit explicacions avui a CiU després que es conegués que la Fundació Trias Fargas vinculada a CDC, va rebre 600.000 euros de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet.
Montilla ha avisat que la política està per 'servir la cultura' i no 'per servir-se'n'. El president de la Generalitat ho ha dit en el Consell Nacional que el PSC celebra a la seva seu a Barcelona.

Publicat : vilaweb.cat
DISSABTE, 3/10/2009


LECTURA RECOMANADA A JOSÉ MONTILLA
Dos discursos. Com pot ser que entre dues persones, parlant a la mateixa ciutat i a la mateixa hora, però en dos espais diferents, una digui tantes coses, i tan ben dites per cert, i l'altra digui tant poques, i certament tan mal dites? Aquest és el cas que vaig viure en primera persona ahir dilluns.

Dos discursos. El prestigiós editor del Newsweek international i presentador de la CNN, Fareed Zakaria, va rebre el premi periodístic Fundació Catalunya Oberta, en un cèntric hotel de la capital catalana. És doctor en Harvard i considerat per l'Esquirre Magazine una de les 21 persones més importants del segle XXI. A la mateixa hora, el gris i poc format president de Catalunya, José Montilla, començava la seva intervenció en el Parlament obrint el debat de política general. A poca distància, mentre el primer donava les claus per interpretar el nou món i apuntava algunes receptes per sortir de la crisi, el segon, llegia allò que algú amb visió de curta volada li havia escrit. Zakaria, sense papers al davant feia una exposició sòlida i brillant. Montilla, amb els papers davant feia el què podia; vaja poca cosa...

Dos discursos. Un xoc de sentiments. L'un inspirador, clarivident i íntegre. L'altre decepcionant, de passat i sectari. El primer parlant de la força de la llibertat i la prosperitat arreu. El segon, justificant els informes totalitaris i que atempten contra la societat lliure. Zakaria presentant les característiques de la bona administració, Montilla parlant d'una administració cada cop més intervencionista. Quan un parlava del lideratge polític renovat i renovador i del paper de l'ètica i de la responsabilitat social, l'altre donava les excuses de sempre i buscava culpables per justificar la seva ineficàcia. El blanc i el negre. El dia i la nit. L'esperança i la desídia. El futur i el passat.

Recomanació final: President Montilla, quan pugui llegeixi Fareed Zakaria.
Dos discursos. Jutgin vostès mateixos si Catalunya no pot aspirar a més.

Marc Guerrero

Article publicat a e-Noticias el 30/09/09.

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1438
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR