e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Setembre del 2009

¿Perquè?, Espanya és diferent!!!

Rebaixes d'impostos arreu d'Europa Els governs de les grans economies europees injecten fortes sumes per reanimar la inversió i el consum
La injecció de milions d'euros per fer revifar l'activitat i el consum s'ha generalitzat a Europa, amb consens social o no, i, al contrari del que ha passat a Espanya, la rebaixa d'impostos ha estat un recurs adoptat per diversos governs.


Albert Segura/Àlex Vicente/Quim Aranda/Sandra Buxaderas

Alemanya: Menys pressió fiscal
L'economia alemanya ja torna a fer de locomotora europea, tot i ser la que més s'ha enfonsat de les grans, un 5,1% el 2009. Alemanya ha patit la pitjor crisi des de la Segona Guerra Mundial, però ahir Angela Merkel va guanyar les eleccions. Res a veure amb el que els passaria a Zapatero o Brown si s'haguessin enfrontat ahir a les urnes. Rebaixes fiscals, de fins al 3,5% en el primer trimestre...

Continuar llegint...

29 de Setembre del 2009

Un informe encargado por el Govern catalán alertó a Puigcercós de su mala imagen en TV

A mi no me importa si parece prepotente o agresivo, lo que si me preocupa son los casi 12.000€ que se gastaron en semejante idiotez, y otras 300 mas que no voy a enumerar, en este momento preguntaria ¿Que otras cosas no sabemos?.
Nunca estará justificado gastarse nuestro dinero sin pedirnos permiso y menos en lo que les de la real gana.
Esto huele mal, algo esta podrido, tal vez deberiamos abrir las ventanas en las próximas elecciones y dejar que entre aire fresco.
Hay que impulsar a personas honestas, crear proyectos concretos, con sentido común y de utilidad para el ciudadano para conseguir un país más justo.
Jordi Flores

 

 

 • El estudio advertía de la imagen de "líder prepotente y agresivo" que daban del político programas como Polònia, de TV3.
 • Costó unos 12.000...

  Continuar llegint...
 • 29 de Setembre del 2010

  L’Estrella que va deixar de ser Roja

  Damm obre les portes de l'antiga fàbrica del carrer Rosselló per explicar la seva història i mostrar les seves joies.

  Durant quasi tot el segle XX, al límit entre els barris de la Sagrada Família i el Clot el moviment de camions era constant i es respirava una característica olor de llúpol. Entre el 1905 i el 1992, fins que la producció es va traslladar al Prat de Llobregat, una part del carrer de Rosselló era territori de la fàbrica de cerveses Damm. Ara, aquest espai, a més de ser la seu corporativa de la companyia, ha estat rehabilitat i se'l vol donar a conèixer. Des de principis de setembre, cada dimecres entre les cinc i les vuit de la tarda s'organitzen visites gratuïtes a les seves instal·lacions. En un futur, si el projecte té èxit, l'oferta de dies es podria ampliar.

  El més sorprenent d'aquest passeig per una de les principals...

  Continuar llegint...