e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 d'Octubre del 2009

L'exalcalde de l'Ametlla del Vallès diu que Millet pagava part de les campanyes dels partits

Palay assegura que la requalificació d'una finca que interessava a l'expresident del Palau de la Música es va fer perquè era convenient per al poble

L'exalcalde de l'Ametlla del Vallès, Albert Palay, ha afirmat aquest divendres que Fèlix Millet pagava part de les campanyes electorals dels partits de la localitat. En declaracions a El 9 Nou, Palay ha dit que ells no eren els únics que rebien donacions legals de l'expresident de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música i ha negat haver cobrat per requalificar la finca dels Avellaners de Can Plandolit.

Palay ha declarat que el seu grup, el Grup d'Independents de l'Ametlla (GIA), no era l'únic que rebia les ajudes legals de Millet per finançar les despeses de les campanyes electorals: "Ens en donava a nosaltres i a tots els d'aquí", ha destacat.

D'altra banda, Palay ha negat...

Continuar llegint...

31 d'Octubre del 2009

Mentre es dispara a la classe política

Nosaltres els ciutadans asistim a una continua degradacio de la clase politica, ja va sen hora que tots aquest escandols es fassin públics y es treguin les mascaras de tots aquells que amparanse en la politica , roban, estafan, prevarican en definitiva se aprofiten dels seus carrecs per acumula poder y diners.

 Octubre 28, 2009

Aquests dies s'han fet un munt de detencions a Barcelona i als entorns. Amb la consigna de netejar, els diferents cossos policials han actuat en diferents nivells disparant a diferents personatges col•locats al llarg i ample de les coordenades esquerra-dreta. A l'ajuntament de Santa Coloma i a totes les administracions en general la por està a flor de pell perquè una investigació treu a la llum delictes fets amb mala bava i ganes de guanyar pasta, però també posa de manifesti actuacions mal fetes per culpa de voler-les fer bé i tenir o bé poc temps, o bé mala...

Continuar llegint...

02 de Novembre del 2009

"Una gestión ejemplar", medalla de oro para Millet

     Las palabras de Carles Martí justificando la concesión de la medalla de oro de la ciudad al prohombre de la cultura catalana muestra lo bien informados que están nuestros políticos municipales. Dice Carlos Martí en su discurso que ...Millet logró implicar a las administraciones públicas y privadas...

"El acta parece hoy un mal chiste. En ella consta que el primer teniente de alcalde, Carles Martí (PSC), atribuyó al prohombre Millet "una gestión ejemplar" al frente de un equipamiento que estaba en una situación delicada. También le reconoció "que haya...

Continuar llegint...

18 de Novembre del 2009

El jutge imputa sis persones més per l’espoli del Palau

Els extresorers de la Fundació i l'Orfeó, l'exdirectora administrativa del Palau i els antics assessors legals de Millet i Montull hauran de declarar al jutjat.

Jordi Panyella

El nombre de persones sospitoses d'haver participat en l'espoli del Palau de la Música s'ha ampliat fins a vuit, després que el jutge que investiga el cas va acordar ahir sis noves imputacions, segons van informar a l'AVUI fonts coneixedores de la investigació. El magistrat respon així a l'escrit presentat per la fiscalia la setmana passada demanant la imputació de cinc persones, una menys de les que finalment hauran de comparèixer.

Tres dels nous imputats apareixien ja a la querella presentada per la fiscalia el juny passat. Es tracta de Gemma Montull, exdirectora financera del Palau; Enric Àlvarez, tresorer de la Fundació de l'Orfeó i Palau de la Música, i Pau Duran, extresorer de...

Continuar llegint...

08 de Gener del 2010

Té sentit mantenir les pensions de viduïtat?

Opinions diverses.

No. La viduïtat no és cap mèrit. El que s'hauria de fer és atendre cas per cas. Sovint amb uns quants vales mensuals pels menjadors socials n'hi hauria ben bé prou.

El secretari d'Estat de la Seguretat Social, Octavio Granado, ha negat aquest dimarts que l'executiu espanyol pensi suprimir les pensions de viduïtat i ha assegurat que és "radicalment contrari" a aplicar aquesta mesura, tal com han fet altres Estats amb l'argument que la incorporació massiva de les dones al mercat de treball fa innecessari el seu manteniment.

Cagat de por, diuen que no, malament, molt malament. Viudes, esteu/aneu ven arreglades

O sigui: el que s'ha de fer (segons aquest impresentable) és desprestigiar, castigar i anular a la mestresa de casa, que cuida els fills i la economia domèstica, i convertir-la en agent productiu directe i...

Continuar llegint...

30 de Gener del 2010

Un interventor de la Generalitat, implicat en el saqueig del Palau

És parella de Gemma Montull i es van pagar obres a casa amb diners de l'entitat

Barcelona - J.M. FLORES/ M. PIULACHS
El Departament d'Economia i Finances ha apartat del seu càrrec Enric Fernández, un funcionari del cos d'intervenció de la conselleria, per la seva presumpta implicació directa en el saqueig del Palau de la Música, Fernández és parella de la directora financera de la institució i imputada en el cas, Gemma Montull, amb qui compartia la propietat d'un pis que van reformar amb diners desviats del Palau. Les factures pugen a 97.000 euros. La Generalitat ha posat el cas en coneixement del jutjat.

La conselleria d'Economia va començar a investigar la relació del funcionari ara suspès amb el saqueig del Palau quan va tenir coneixement de la seva relació sentimental amb una de les principals imputades i directora...

Continuar llegint...

23 de Juliol del 2010

El Palau presenta los resultados de la auditoria encargada por la nueva dirección

El anuncio coincide con el aniversario del registro de los Mossos d'Equadra que desencadenó en la imputación de Fèlix Millet y Jordi Montull

Barcelona. (EUROPA PRESS).- El Palau de la Música presenta este viernes la auditoria encargada por la nueva dirección de la institución, cuando se cumple un año del registro de los Mossos d'Equadra que desencadenó en la imputación del ex presidente de la entidad Fèlix Millet y su mano derecha Jordi Montull.
El 23 de julio del año pasado, a las 10.45 horas, los agentes entraron en las oficinas de la Fundación Palau de la...

Continuar llegint...

10 de Setembre del 2010

Una carta demostra que existia un pla per aprovar l’hotel del Palau

Nuevamente sale a la luz, esta vez a traves de una carta manuscrita de la que no se puede negar la evidencia, que la corrupción es algo habitual entre algunos politicos, al margen del cargo que ocupan estos siempre estan dispuestos a prestar ayuda a sus amigos y colegas.

Par ilustrar estas palabras leer el árticulo publicado en el  diario El Público.es

L'acusació aconsegueix que Carles Díaz reconegui l'autoria de l'escrit que implica totes les parts

JORDI MUMBRÚ

Tot estava escrit i, tal com va dir ahir el fiscal del cas, Antoni Pelegrín, "els papers són tossuts". Tan tossuts que els van trobar els Mossos d'Esquadra quan van entrar al Palau per sorpresa el juliol de l'any passat. I d'entre tots els papers hi havia una carta bàsica, segons l'estratègia de l'acusació, que des d'ahir ja té amo i remitent.

El document que ahir va centrar la nova jornada...

Continuar llegint...

16 d'Octubre del 2010

COMUNICAT DE LA FAVB i LA XARXA VEÏNAL ARRAN DE LA TRAMA DE CORRUPCIÓ AL DISTRICTE DE CIUTAT VELLA

Davant les darreres informacions concernents a l'existència d'una trama de corrupció i extorsió al Districte de Ciutat Vella que implicaria consellers i alts càrrecs municipals i que seria responsable de les amenaces a la ex-regidora Itziar Gonzàlez; la FAVB (Federació d'Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona) i la Xarxa de Ciutat Vella, espai de coordinació de les entitats veïnals del districte volem manifestar:

El nostre rebuig i indignació per aquest nou afer que se suma al del cas Palau i mina encara més la confiança entre la ciutadania i la classe política. Recordem que va ser el moviment veïnal qui des de fa anys va iniciar la tasca de denúncia de les irregularitats que es donaven al Districte oposant-nos a la construcció de l'Hotel del Palau i a l'aprovació irregular de llicències per a la creació de pisos turístics i...

Continuar llegint...

30 de Setembre del 2011

Saqueadores Confesos a la carcel

Es eviente y muy notorio que en este país que es España, el fraude, el robo, el expolio, el tímo, el engaño, el saqueo, etc.etc, estan a la orden del día y no pasa nada por mucha crisis que tengamos los sinvergüenzas estan al acecho.

Ayuntamientos, Partidos políticos, sociedades sin ánimo de lucro, tienen o han tenído su béstia negra que les ha puesto en evidencia, a unos por no controlar, otros por mirar hacia otro lado, quedan los que no se enteran de nada hasta que se descubre el pastel y entoces se dice pués no lo parecia siempre mirando por los demas.
 
Pero otra cosa sería que quien la hace la paga, por lo pronto a la carcel, de la presunción de inocencia nada, los han pillado robando, saqueando, primero devolver lo robado y estafado despúes hablaremos de juicios y de libertades provisionales.
...

Continuar llegint...