e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Desembre de 2008

MANIFEST

 El barri del Congrès-Indians es troba en un moment històric de grans canvis urbanístics que afectaran la seva futura fisonomia dins de la ciutat. El projecte d'obertura i enjardinament del Canodrom, les obres d'enjardinament de les  antigües pistas Velía, les obres d`acondiconament del carrer Garcilaso, la linea 9 del metro i el casal de barri del carrer Manigua són alguns dels molts aspectes vitals per el nostre futur més proper.

Amb tota aquesta transformació volem un BARRI PER VIURE, i això vol dir un barri en què viure sigui cada dia millor, i ancara més important, que no sigui pitjor. No volem sortir de casa nostre i trobar-se un gratacels de 7 o mes plantas per poder passejar en un parc de cualitat i digne. No volem haver de marxar per culpa del preu de l`habitatge i de la nul-la política de protecció per la gent, grant i jove. No volem haver de marxar per la falta de equipaments sanitaris.

No volem que es perdi la nostra identitat.

Però per aconseguir-ho és necessària la unio de tots el veïns i veïnes del barri i la voluntat de las diferents administracions, voluntat que damanen avui aquí.

Voluntat per no condicionar la nostra qualitat de vida a la prioritat d`aquestes administracions am politiques de orelles sordes i de cost zero.

EXIGIM

Poder participar en el desenvolupament dels projectes i tenir la informació necessària abans que estigui tot decidit i aparegui en exposició pública.

Que l`Ajuntament no arribi acap acord sense comptar amb l`opinió dels veïns i veïnes.

Per tant, estem exigint a les administracions que compleixin amb la seva obligació, gestionar els nostres impostos per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i escoltar les demandes veïnals que creiem són justes.

Per tot això, fem una crida als veïns i veïnes de la ciutat de Barcelona, i en particular a la gent del barri del Congrès-Indians, a participar ARA O MAI !!!!

Jordi Flores
President
Plataforma de Veïns Barri del Congres

 

 

 

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1623
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR