e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 d'Octubre de 2009

Palay assegura que la requalificació d'una finca que interessava a l'expresident del Palau de la Música es va fer perquè era convenient per al poble

L'exalcalde de l'Ametlla del Vallès, Albert Palay, ha afirmat aquest divendres que Fèlix Millet pagava part de les campanyes electorals dels partits de la localitat. En declaracions a El 9 Nou, Palay ha dit que ells no eren els únics que rebien donacions legals de l'expresident de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música i ha negat haver cobrat per requalificar la finca dels Avellaners de Can Plandolit.

Palay ha declarat que el seu grup, el Grup d'Independents de l'Ametlla (GIA), no era l'únic que rebia les ajudes legals de Millet per finançar les despeses de les campanyes electorals: "Ens en donava a nosaltres i a tots els d'aquí", ha destacat.

D'altra banda, Palay ha negat haver rebut diners de Millet per la requalificació dels Avellaners de Can Plandolit: "Es va fer la mínima requalificació per poder fer unes actuacions que ens feien falta al poble", ha explicat Palay.

Avui.cat
30/10/2009

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1449
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR