e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Gener de 2010

Els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han fet prop d'un milió d'hores extres els últims dos anys, segons va informar ahir en la comissió de seguretat la regidora d'aquesta àrea, Assumpta Escarp. Per l'Ajuntament de Barcelona, el treball extra dels agents durant el 2008 i el 2009 representa un cost addicional de 15,8 milions d'euros en total. Pel grup municipal de Convergència i Unió, aquesta situació demostra «la falta d'agents que té el cos policial municipal».

En concret, l'any 2008 els agents de la Guàrdia Urbana van fer 492.506 hores extres.
El prop de mig miler d'hores extres fetes fa dos anys es va traduir en una despesa addicional de 8 milions d'euros. La xifra va davallar lleugerament l'any passat, quan els agents del cos policial municipal van fer 475.296 hores extres

i van situar el cost addicional que ha d'assumir el consistori en 7,8 milions d'euros. El portaveu de Convergència i Unió a la comissió de seguretat, Joaquim Forn, va recordar que el seu grup municipal cada any pregunta pel nombre d'hores extres que fa la Guàrdia Urbana i «cada any constaten l'elevat nombre d'hores extraordinàries fetes pels agents». Segons els càlculs de Forn, les hores extres fetes al llarg de l'any suposen que la plantilla de la Guàrdia Urbana realitza «unes 1.320 hores extres al dia». Pel portaveu de CiU, el fet que els agents facin tantes hores extres «evidencia que falten efectius» al cos policial.

Barcelona - El punt
29-01-2010

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1359
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR