e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Febrer de 2009

La capa i la espada del Sr. Hereu

Genio y figura hasta la sepultura, El Sr. Hereu defenderá a capa y espada, que bonito suena, es igual que en la edad media, hay que batirse en duelo. Despúes de talar los árboles de media montaña, construir una atracción nueva mas que pólemica, ahora tiene que devolver las dos montañas una la de siempre, la de todos la del Tibidabo y la otra la suya la Montaña Rusa del, Alcalde Hereu, porque mia no hasido nunca.
El Tibidabo fue de mis abuelos, de mis padres, de mis hijos lo es ahora de mis nietos y así por siempre, amen.
Los alcades pasan pero las ciudades quedan a ellos se les recuerda, unos por todo lo bueno que hicieron y otros por todo lo malo.Dos ejemplos son Sr. Maragall y Sr. Porcioles, al Sr. Hereu no le recordará nadie, o ¿tal vez si?

Jordi Flores
El Suprem dóna la raó a Chupa Chups i anul·
la l'adjudicació del 2000 Hereu defensarà la titularitat pública del parc.

(Avui)


Revés del Tribunal Suprem a l'Ajuntament de Barcelona per la propietat del Parc del Tibidabo. L'alt tribunal ha anul· lat l'adjudicació d'aquest emblemàtic equipament al consistori, una operació que es va fer l'any 2000 i que va comportar l'anullació d'una subhasta prèvia que atorgava el parc a l'empresa Chupa Chups per 791 milions de pessetes.

El consistori, aleshores presidit per Joan Clos, va argumentar davant el ministeri de Treball i Seguretat Social que no veia bé que una instal•lació tan important per a la ciutat acabés en mans privades i va convèncer l'aleshores ministre popular, Manuel Pimentel, per acollir-se a un procés de tempteig i retracte. La negociació va acabar amb l'anul•lació de l'adjudicació a la família Bernat, propietària de l'empresa de caramels, i amb el pagament per part del consistori de 3.000 milions de pessetes per la instal•lació.

Chupa Chups va recórrer davant dels tribunals la decisió del govern central i nou anys després el Suprem ha dictat una sentència que no admet recurs i que en teoria obligaria l'Ajuntament a retornar aquesta instal•lació als seus legítims propietaris.Davant la notícia, ahir l'alcalde, Jordi Hereu, va deixar clar que defensaran "a capa i espasa" que el Parc del Tibidabo segueixi sent públic, "però correspon a la Seguretat Social reclamar-ho. Això no afecta tercers, en aquest cas, l'Ajuntament", va reblar. Per la seva banda, fonts de l'empresa recurrent han declinat comentar la sentència, favorable als seus interessos, 9 anys després.

Enviat per: barcelonaldia | Febrer 4, 2009

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1540
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR