e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Març del 2013

Corrupció s`escriu amb C de Corona

Diego Arcos, periodista i escriptor. Argenti, immigrat i català Diego Arcos, periodista i escriptor.
Argenti, immigrat i català

Anem per parts, allò que esta passant, passa perquè alguna cosa ha passat.

Per què ara, per què no fa dos o cinc anys? Perquè ara es deslliuren totes les denuncies de corrupció?
Aquesta pregunta no es pot respondre tan sols amb la legítima i certa denúncia del joc brut dels serveis d'espionatge (dir-ne d'intel·ligència és un insult a la intel·ligència) contra el procés d'Independència de Catalunya.
La onada de cassoles destapades arrasa tot l'estat i especialment Madrid,...

Continuar llegint...

08 de Maig del 2013

Desafiament obert contra la Constitució

Catalunya vol viure en llibertat. El recurs de l'advocat de l'Estat contra la Declaració de Sobirania assumeix que és un acte de "poder constituent" El govern espanyol vol fer avortar totes les vies cap a la consulta, també unes eleccions plebiscitàries.    A.Serrano / O.A.-Etxearte

De considerar-la un gest inútil a veure-la com "un desafiament obert contra la Constitució". El recurs que l'advocat de l'Estat ha presentat al Tribunal Constitucional contra la Declaració de Sobirania carrega les tintes contra el text aprovat el 23 de gener passat al Parlament, en el primer ple de la legislatura. La impugnació, formulada a instàncies de l'executiu espanyol després d'un dictamen del Consell d'Estat que veia que sobreeixia de la carta magna, no només hi observa nombroses inconstitucionalitats, sinó que la situa dins...

Continuar llegint...

18 d'Octubre del 2013

VEUREM EL QUE VULGUIN QUE VEIEM

 

I sabrem el que vulguin que sapiguem, i escoltarem el que vulguin que escoltem.

Ho podem anomenar de moltes maneres. Els que ho controlen ens diran que és pel nostre bé, que la imatge que donem ha de reflectir allò que som. Sense cap dubte ens donaran moltes raons per explicar-nos el control al que estan sotmetent la llibertat d'expressió a la nostra ciutat. Els qui hi estem en contra en diem censura. 

La censura, segons la definició de la Real Academia, "es la intervención que practica el censor en el contenido o en la forma de una obra atendiendo a razones ideológicas, morales o políticas. En un sentido amplio se considera como supresión de material de comunicación que puede ser considerado ofensivo, dañino, inconveniente o innecesario para el gobierno o los medios de comunicación según lo determinado por un censor".

No hi ha...

Continuar llegint...