e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

26 d'Octubre de 2009

Hereu accepta al final aturar l'hotel del Palau

Jordi Flores

Me parece una buena decisión que se paren las obras del Hotel del Palau, Sr. Hereu sea inteligente y evite que la mierda de otros le salpique, dediquese solamente a hacer de alcalde y si nos complace su gestión, y sus meritos ante la ciudadania asi lo demuestran, le votaremos.
Por el momento creo que esta muy lejos de satisfacer a los vecinos y vecinas de Barcelona, estos estan muy cabreados con todos los problemas que tienen, rodalies, colapsos masivos cuando llueve, obras inacabables,etc.etc.

La comissió d'urbanisme de l'Ajuntament aturarà avui la tramitació del polèmic hotel que s'havia de construir davant del Palau de la Música. El 25 de setembre l'AVUI va revelar que Manuel Valderrama Blanca era alhora promotor de l'establiment i vocal de la Fundació Orfeó Català. En l'edició del 29 de setembre, l'AVUI va destapar que la permuta per poder aixecar l'hotel s'havia fet al marge de la llei.
La proposta que avui anirà a la comissió d'urbanisme donarà llum verda a suspendre l'aprovació definitiva del projecte, "atesa l'existència de motius determinants", segons fonts del consistori. El plenari del consell del districte de Ciutat Vella, a proposta d'ERC, ja va acordar el 2 d'octubre demanar aquesta suspensió.
L'equip de govern de l'Ajuntament rectifica així una postura que semblava inamovible. L'alcalde Jordi Hereu va dir el 24 de setembre, després d'assistir a l'ofici de la Mercè, que el planejament estava "fet i ben fet i que tirava endavant", tot i que va matisar que escoltaria el que decidissin els nous gestors del Palau.
Però després d'aquestes declaracions de l'alcalde el PSC es va quedar sol defensant el planejament, perquè fins i tot el seu soci de govern a l'Ajuntament, ICV, s'hi va pronunciar en contra i va demanar que s'aturés "amb independència de la posició de la nova junta del Palau".
Aquest declaració d'ICV es va produir l'1 d'octubre, 24 hores després que els líders de Ciutat Vella, que van demanar a la fiscalia la paralització del projecte, critiquessin durament la postura tèbia d'aquesta formació política, que en el seu moment va votar a favor de l'hotel. El 2 d'octubre es va saber que la fiscalia havia obert diligències per aclarir si hi ha indicis de delicte en aquesta operació urbanística, darrere la qual també hi ha Fèlix Millet.

La comissió d'urbanisme, d'altra banda, també suspendrà avui la polèmica tramitació de l'escola que els Legionarios de Cristo preveuen fer a Collserola i que ha topat amb una forta oposició veïnal.

Publicat en el diari AVUI per Maria Favà

 Enviat per aigua al coll
25-10-2009

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1437
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR