e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Gener del 2010

La Guàrdia Urbana ha fet quasi un milió d'hores extres en els últims dos anys

Els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han fet prop d'un milió d'hores extres els últims dos anys, segons va informar ahir en la comissió de seguretat la regidora d'aquesta àrea, Assumpta Escarp. Per l'Ajuntament de Barcelona, el treball extra dels agents durant el 2008 i el 2009 representa un cost addicional de 15,8 milions d'euros en total. Pel grup municipal de Convergència i Unió, aquesta situació demostra «la falta d'agents que té el cos policial municipal».

En concret, l'any 2008 els agents de la Guàrdia Urbana van fer 492.506 hores extres.
El prop de mig miler d'hores extres fetes fa dos anys es va traduir en una despesa addicional de 8 milions d'euros. La xifra va davallar lleugerament l'any passat, quan els agents del cos policial municipal van fer 475.296 hores extres

i van situar el cost addicional que ha d'assumir el consistori...

Continuar llegint...

09 de Març del 2010

Nevada i col·lapse

El temporal de març no provoca danys personals, però complica el retorn a casa de milers de ciutadans

  La plaça de Catalunya, centre neuràlgic de la ciutat de Barcelona, oferia ahir aquest aspecte gairebé nòrdic sota l'efecte de la gran tempesta de neu La plaça de Catalunya, centre neuràlgic de la ciutat de Barcelona, oferia ahir aquest aspecte gairebé nòrdic sota l'efecte de la gran tempesta de neu / JOSEP LOSADA   Nevada històrica. Tot i les alertes dels serveis meteorològics, no hi va...

Continuar llegint...

13 de Setembre del 2010

Se la trae floja la cámara

Nos enfrentamos a borrachos, prostitución, drogados, a continuos tirones y los que hacen cualquier cosa con tal de pasarlo bien sin impórtateles el mal que hacen a los demás.

Joel Albarrán Bugié 

En la plaza George Orwell, donde hace nueve años  se instaló una de las dos primeras cámaras de videovigilancia de Barcelona, hablan por experiencia y aseguran que estos dispositivos no sirven de nada si no van acompañados de constante presencia policial.

Antes del verano el Ajuntament ...

Continuar llegint...