e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Setembre del 2009

¿Perquè?, Espanya és diferent!!!

Rebaixes d'impostos arreu d'Europa Els governs de les grans economies europees injecten fortes sumes per reanimar la inversió i el consum
La injecció de milions d'euros per fer revifar l'activitat i el consum s'ha generalitzat a Europa, amb consens social o no, i, al contrari del que ha passat a Espanya, la rebaixa d'impostos ha estat un recurs adoptat per diversos governs.


Albert Segura/Àlex Vicente/Quim Aranda/Sandra Buxaderas

Alemanya: Menys pressió fiscal
L'economia alemanya ja torna a fer de locomotora europea, tot i ser la que més s'ha enfonsat de les grans, un 5,1% el 2009. Alemanya ha patit la pitjor crisi des de la Segona Guerra Mundial, però ahir Angela Merkel va guanyar les eleccions. Res a veure amb el que els passaria a Zapatero o Brown si s'haguessin enfrontat ahir a les urnes. Rebaixes fiscals, de fins al 3,5% en el primer trimestre...

Continuar llegint...

28 de Setembre del 2009

Los sindicatos denuncian que las rentas medias serán las más afectadas por la subida de impuestos

La subida de impuestos aprobada el sábado por el Gobierno ha conseguido unir en la crítica a los sindicatos, patronal y el Partido Popular, aunque con diferente grado de beligerancia. En lo que no hay diferencias es que desde ambos lados, en lugar de lo que defiende el presidente Zapatero, las centrales, empresarios y el principal partido de la oposición denuncian que las clases medias serán quienes soporten la mayor parte de la reforma fiscal. Además, el portavoz de Economía del PP, Cristóbal Montoro, ha puesto una cifra del incremento medio que supondrá para las familias con unos ingresos brutos de 40.000 euros...

Continuar llegint...

29 de Setembre del 2009

La Casa Real congela su presupuesto para 2010, con 8,9 millones de euros

Predicar con el ejemplo es una virtud, que en los tiempos de crisis deberian de hacer mas de uno. Los presupuestos generales del estado los pagamos todos, se trata de reducir gastos y no aumentarse el sueldo, hay muchos desempleados que no cobran prestaciones.

El Consejo de Estado reduce su partida presupuestaria y también lo hacen las Cortes Generales

Madrid. (EUROPA PRESS).- El presupuesto asignado a la Casa de su Majestad el Rey para el próximo año se congelará, con lo que esta partida se mantendrá en 8,9 millones de euros, idéntica a la contabilizada en 2009, según consta en el proyecto de Presupuestos Generales del Estado (PGE) para 2010.

Ya en 2009 el presupuesto de la Casa Real moderó su crecimiento respecto al ejercicio...

Continuar llegint...

29 de Setembre del 2009

Un informe encargado por el Govern catalán alertó a Puigcercós de su mala imagen en TV

A mi no me importa si parece prepotente o agresivo, lo que si me preocupa son los casi 12.000€ que se gastaron en semejante idiotez, y otras 300 mas que no voy a enumerar, en este momento preguntaria ¿Que otras cosas no sabemos?.
Nunca estará justificado gastarse nuestro dinero sin pedirnos permiso y menos en lo que les de la real gana.
Esto huele mal, algo esta podrido, tal vez deberiamos abrir las ventanas en las próximas elecciones y dejar que entre aire fresco.
Hay que impulsar a personas honestas, crear proyectos concretos, con sentido común y de utilidad para el ciudadano para conseguir un país más justo.
Jordi Flores

 

 

 • El estudio advertía de la imagen de "líder prepotente y agresivo" que daban del político programas como Polònia, de TV3.
 • Costó unos 12.000...

  Continuar llegint...
 • 29 de Setembre del 2009

  La fiscalia torna a demanar al jutge que cridi a declarar Millet i Montull

  La fiscalia ha presentat un recurs d'apel·lació en el qual torna a demanar al jutge que instrueix el cas del Palau de la Música que cridi a declarar l'ex-president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, i l'administrador, Jordi Montull, pels desviaments de diners de l'entitat. Les associacions de veïns també han presentat avui un escrit a la Fiscalia en què demanen que investigui l'operació urbanística que va impulsar Millet per construir un hotel al costat del Palau de la Música.

  El recurs s'ha presentat contra l'interlocutòria dictada pel jutge que desestimava la primera petició de la fiscalia de prendre declaració als dos principals acusats. Ara l'Audiència, sense que hi hagi un termini fixat, haurà de resoldre el recurs.

  Els veïns...

  Continuar llegint...

  30 de Setembre del 2009

  Hereu se compromete a reforzar la seguridad en Ciutat Vella

  Una vez mas el Sr. Hereu se compromete a no hacer nada, despúes de la que se le vino encíma con el tema de la prostitución en la Ramblas de Barcelona.
  Este señor, que ha pasado por mas de un distrito en Barcelona, donde tuvo sus mas y sus menos como regidor enfrentandose a vecinos, asociaciones y plataformas, todo ello por sus polémicas decisiones y actuaciones, que en muchos casos prometía y luego no se cumplia nada o todo quedaba en la foto y las buenas palabras que de esto si que sabe.
  Son tiempos de cambio y en el Ayuntamiento de Barcelona y en la Generalitat, habría que abrir bien las puertas y dejar que entrase aire fresco, no viciado por el apoltronamiento y el desgaste de los años en el poder sin apenas hacer nada o casi nada, basta ya de corrupciones, escandalos y de luchas internas tripartitas, dejen paso a personas elejidas democraticamente y no impuestas a dedo por el partido de...

  Continuar llegint...

  03 d'Octubre del 2009

  Montilla exigeix explicacions a CiU sobre els diners de la Fundació Trias Fargas

  Convergència Democràtica va admetre que va rebre 600.000 euros de Millet per desenvolupar projectes culturals.

   

   El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha exigit explicacions avui a CiU després que es conegués que la Fundació Trias Fargas vinculada a CDC, va rebre 600.000 euros de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet.
  Montilla ha avisat que la política està per 'servir la cultura' i no 'per servir-se'n'. El president de la Generalitat ho ha dit en el Consell Nacional que el PSC celebra a la seva seu a Barcelona.

  Publicat : vilaweb.cat
  DISSABTE, 3/10/2009


  LECTURA...

  Continuar llegint...

  07 d'Octubre del 2009

  La classe política a Barcelona i Barcelona

  Les enquestes municipals enterboleixen la trista realitat i mentre tots els polítics procuren aixecar el cap i treure pit per quedar com tots uns senyors de Barcelona, res no sembla canviar. Cal aire fresc i ningú no obre la finestra, i si algú l'obre, l'aire fresc no vol entrar. Tots els polítics viuen preocupats pel seu futur particular sense veure que la ciutat està més preocupada que no pas tots ells junts. Tenim a sota els peus una Barcelona que malviu per culpa d'una incerta dificultat per anar endavant, una ciutat que té sobrades capacitats perquè és qui és, està a on està i té l'història que té, però que comença a acostumar-se a veure's superada per les circumstàncies. Pot canviar tot plegat? En un món globalitzat com el nostre en què les tendències positives o negatives...

  Continuar llegint...

  14 d'Octubre del 2009

  'Desgovern'

  El serrell socialista de l'alcalde Hereu, és a dir, el seu tinent d'alcalde Carles Martí, ha afirmat que Barcelona no està desgovernada. Potser no està desgovernada, però la realitat diària, la del carrer, la dels carrers cèntrics, la realitat dels carrers de l'Eixample i els de Ciutat Vella
  -que són molts carrers- demostra que en aquesta ciutat pots fer el que et doni la gana i ningú et diu res. ¿Deu ser aquesta consentida impunitat la que molts ciutadans percebem com a desgovern? Disculpi vostè, senyor Martí, però, com a vianant diari, puc demostrar-li que el que escric és veritat. I li recordo, ai, que Barcelona són tots els seus barris. Tots.
  El serrell socialista de l'alcalde, és a dir, Carles Martí, afirma que Barcelona no està desgovernada i el meu benvolgut alcalde...

  Continuar llegint...

  20 d'Octubre del 2009

  BCN va pagar 14.250 euros per saber com usen el temps els homes

  La polèmica dels informes esquitxa el govern municipal
  BCN va pagar 14.250 euros per saber com usen el temps els homes
  L'estudi va ser encarregat per la regidoria de Nous Usos del Temps
  El treball critica l'hegemonia del mascle «no igualitari ni sensible i violent»

  Xabier Barrena (EL Periódico)

  De la mateixa manera que el tro, a ulls de l'espectador, arriba després del llampec, la polèmica sobre els informes encarregats per l'ajuntament ve després dels realitzats pel Govern. Fa unes setmanes, a rebuf de tot el que es coïa al Parlament, l'oposició va obtenir, primer, un llistat d'informes i encàrrecs fets pel bipartit i, després, el compromís del govern municipal de poder accedir als estudis. EL PERIÓDICO ha tingut accés a un dels estudis que més expectatives ha creat, com a mínim pel seu epígraf: Estudi del temps i les...

  Continuar llegint...

  Inicio Anterior 1 2 Següent Final