e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

10 de Setembre del 2010

Una carta demostra que existia un pla per aprovar l’hotel del Palau

Nuevamente sale a la luz, esta vez a traves de una carta manuscrita de la que no se puede negar la evidencia, que la corrupción es algo habitual entre algunos politicos, al margen del cargo que ocupan estos siempre estan dispuestos a prestar ayuda a sus amigos y colegas.

Par ilustrar estas palabras leer el árticulo publicado en el  diario El Público.es

L'acusació aconsegueix que Carles Díaz reconegui l'autoria de l'escrit que implica totes les parts

JORDI MUMBRÚ

Tot estava escrit i, tal com va dir ahir el fiscal del cas, Antoni Pelegrín, "els papers són tossuts". Tan tossuts que els van trobar els Mossos d'Esquadra quan van entrar al Palau per sorpresa el juliol de l'any passat. I d'entre tots els papers hi havia una carta bàsica, segons l'estratègia de l'acusació, que des d'ahir ja té amo i remitent.

El document que ahir va centrar la nova jornada...

Continuar llegint...

16 d'Octubre del 2010

COMUNICAT DE LA FAVB i LA XARXA VEÏNAL ARRAN DE LA TRAMA DE CORRUPCIÓ AL DISTRICTE DE CIUTAT VELLA

Davant les darreres informacions concernents a l'existència d'una trama de corrupció i extorsió al Districte de Ciutat Vella que implicaria consellers i alts càrrecs municipals i que seria responsable de les amenaces a la ex-regidora Itziar Gonzàlez; la FAVB (Federació d'Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona) i la Xarxa de Ciutat Vella, espai de coordinació de les entitats veïnals del districte volem manifestar:

El nostre rebuig i indignació per aquest nou afer que se suma al del cas Palau i mina encara més la confiança entre la ciutadania i la classe política. Recordem que va ser el moviment veïnal qui des de fa anys va iniciar la tasca de denúncia de les irregularitats que es donaven al Districte oposant-nos a la construcció de l'Hotel del Palau i a l'aprovació irregular de llicències per a la creació de pisos turístics i...

Continuar llegint...