e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 de Febrer de 2009

Duran i Lleida alerta del risc de revolta social davant l'augment de l'atur

El portaveu de CiU al Congrés ha dit que l'augment històric de l'atur al gener és una "conseqüència clara" de la "ineptitud" del govern per prendre mesures davant la crisi econòmica

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha alertat del risc que esclati algun tipus de revolta social a l'Estat espanyol davant el creixement de l'atur.
En declaracions a Onda Cero, Duran ha dit que "quan arribi el moment en què els aturats no cobrin -estem en vigílies que això passi-, pot haver-hi una manifestació social, perquè hi ha centenars de milers de persones afectades".
Segons Duran, les conseqüències socials són imprevisibles en una crisi que arriba per primera vegada en una societat amb una alta presència d'immigrants.
Duran ha dit que l'augment històric de l'atur al gener és una "conseqüència clara" de la "ineptitud" del govern per prendre mesures davant la crisi econòmica.
El portaveu de CiU al Congrés ha apostat per "intentar repetir una espècie de Pactes de Moncloa per abordar reformes estructurals", com la reforma del sector energètic, del món laboral, de l'administració pública i de la internacionalització de les empreses.
Sobre la reunió que va mantenir aquest dilluns el cap de l'executiu, José Luis Rodríguez Zapatero, amb els responsables dels principals bancs, ha considerat "lògic" que el govern espanyol "intenti influir" en la banca perquè "ajudi en la crisi posant diners al sistema i, per tant, aportant liquiditat i capacitat de donar crèdit a empreses i a particulars".

Publicat per, avui.cat

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1498
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR