e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Desembre del 2008

ATUREM LA MASSACRE A GAZA

Concentracions per demanar la fi del bloqueig, les massacres i els càstigs col·lectius intolerables que pateix el poble palestí i per demanar al govern de la Generalitat que trenqui els acords comercials amb Isarel que s'estan promovent des dels departaments de Vicepresidència, i d'Innovació, Universitats i Empresa.
 • BARCELONA: divendres 2 de gener a les 19 h concentració a Pl St. Jaume | dissabte 10 de gener MANIFESTACIÓ a les 17 h a Pl. Universitat | En cas d'invasió terrestre concentració urgent el mateix dia a les 19h als Jardinets de Gràcia
 • PROU COMPLICITAT AMB LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ

  L'exèrcit d'ocupació israelià està...

  Continuar llegint...

 • 31 de Desembre del 2008

  La Sanidad catalana, en quiebra técnica

  El Instituto Catalán de la Salud (ICS) se encuentra en una situación de quiebra técnica, que empeorará a consecuencia de una reciente sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña. La resolución obliga a la Generalitat a pagar una cantidad estimada entre setenta y cien millones de euros.

  La sentencia, del pasado julio, anula la jubilación anticipada obligatoria impuesta por la Generalitat a unos setecientos médicos, de entre 65 y 70 años no cumplidos. Como la ejecución puede durar años, muchos de los afectados pueden fallecer sin percibir lo que les corresponde, a pesar de la sentencia judicial firme. Fuentes jurídicas informaron a El Confidencial del coste económico...

  Continuar llegint...

  02 de Gener del 2009

  Tot s'apuja, l'1 de gener estrena tarifes a l'alça de la llum, el telèfon, el transport i les autopistes

  Amb l'entrada del nou any, la vida s'ha tornat una mica més cara. A partir de l'1 de gener, la llum, el transport, el telèfon i les autopistes augmengten de preu. El Govern central pujarà les tarifes de la llum pels consumidors domèstics una mitjana del 3,5%, és a dir, que la factura del consumidor mitjà es veurà incrementada amb 1,12 euros. Telefònica també ha revisat les seves tarifes, i augmentarà el preu de les trucades metropolitanes (pugen 1,37 cèntims per minut i l'establiment de trucada 0,3 cèntims), provincials i interprovincials, així com les trucades al 902 i les tarifes a Internet (uns 2,55 cèntims al minut). Tenir una direcció d'Internet pròpia costarà uns 14 euros, un més que fins ara, mentre que l'alta de l'ADSL ocasional pujarà 10 euros.

  Si la connexió a la xarxa serà més cara, el correu ordinari també...

  Continuar llegint...

  04 de Gener del 2009

  SoS Playas

  EL MAL YA ESTA HECHO

  El oleaje, fruto de la unión del viento y la mar, más antiguo que la misma vida, es una de las principales fuentes de renovación y oxigenación del litoral, es símbolo de la fuerza de los mares y símbolo de la naturaleza en su estado más puro y libre. El Mediterráneo, nuestro mar, al igual que los océanos, también es surcado diariamente por miles de olas, pequeñas y grandes, hacia Este, Oeste, Norte o Sur, dando vida y movimiento a este mar que ha visto nacer y caer numerosas civilizaciones. Pero ha llegado el momento en el que el Mediterráneo se está viendo...

  Continuar llegint...

  15 de Gener del 2009

  Ens xuclen els diners, sense cap tipus de vergonya.

  13/01/2009
  L'ICS ens buida la butxaca
  Metgen que fa un certificat mèdic
  ...

  Continuar llegint...

  16 de Gener del 2009

  La oposición vecinal rebrota con fuerza en Barcelona

  El Ayuntamiento se enfrenta de modo simultáneo a diferentes conflictos en casi todos los distritos
  ÀNGELS PIÑOLLES CORTS Y EL BARÇA - Barcelona - 11/01/2009  Manifestación de vecinos en Les Corts
  contra el proyecto del Barça- MARCEL·LÍ SÀENZManifestación de vecinos en Les Corts contra el proyecto del Barça
  Cuando se cumple año y medio del actual mandato municipal, el alcalde Jordi Hereu se enfrenta a problemas vecinales, en su mayoría relacionados con el reordenamiento urbano, en muchos de los distritos de la ciudad. Por ejemplo, la...

  Continuar llegint...

  21 de Gener del 2009

  El ayuntamiento incumple flagrantemente sus compromisos con los vecinos y entidades

  La eliminación de aparcamientos en La Barceloneta provoca la indignación vecinal

  El anuncio de eliminar los aparcamientos en el barrio de La Barceloneta ha provocado el rechazo y la indignación vecinal.
  La ausencia total de soluciones a los problemas derivados de eliminar los aparcaminetos dentro del barrio ha generado en los vecinos la sorpresa y la indignación.
  La Barceloneta se encuentra dentro del pla de barris 2009, en el cual se contempla la pacificación del tránsito y reurbanización de las calles. Sin embargo, estas actuaciones y el pal de barris 2009 debían de ser discutidas con los vecinos y entidades del barrio; discusión que no se ha dado, ni anunciado.

  La avv l'òstia y la plataforma d'afectats en defensa de La Barceloneta, atendiendo a las quejas y...

  Continuar llegint...

  27 de Gener del 2009

  Per una gossera?

  Finestr@l (Avui)

  1.700 milions per una gossera. Tenen ànima els gats? I els gossos? I els pollastres? No ho sabem. Aquesta profunda reflexió solament es pot produir en època de vaques grasses. Ara no hi som i tenim molts dèficits de serveis per a les persones. Sobretot, per a la gent gran. No volem dir que en el cas que no tinguin ànima -que no ho sabem-, aquests éssers de la creació hagin de ser maltractats per principi. Ni parlar-ne.

  Quan aquesta delirant protecció per a alguns animals arriba als límits a què l'ha dut la senyora Mayol i els que governen Barcelona, cal preguntar seriosament per la salut mental de la nostra societat i per què la premsa i, sobretot els periodistes en particular, no han dit pràcticament res sobre una acció política que és més a prop de l'insult i la malversació que de la gestió administrativa.

  Gerard...

  Continuar llegint...

  02 de Febrer del 2009

  El barrio de la Barceloneta y la !! Òstia !!

  Para mas de un vecino/na de Barcelona el recuerdo de la Barceloneta son los baños , el club náutico, la playa a espaldas de la ciudad, los chiringuitos, con su olor a paella y pescadito, las barcas recien llegadas con el pescado fresco, pero de tras de todo esto hay gentes que día a día viven, sienten y padecen, algunos mal viven, otros sienten en sus carnes el pasar de los años y ahora se ven amenazados por la avaricia y la especulación, los hay que padecen su perdida de identidad y el desarraigo.
  El ayuntamiento con su politica de oidos sordos, sus engaños y el incumplimiento sistematico de los acuerdos alcanzados con los vecinos y vecinas, esta propiciando que la gente mayor no pueda resistir el empuje de las inmobiliarias y la especulación, llegando en muchos casos a !! favorecer el abandono del Barrio !! que les vió nacer.

  Jordi Flores

  ...

  Continuar llegint...

  03 de Febrer del 2009

  Duran i Lleida alerta del risc de revolta social davant l'augment de l'atur

  El portaveu de CiU al Congrés ha dit que l'augment històric de l'atur al gener és una "conseqüència clara" de la "ineptitud" del govern per prendre mesures davant la crisi econòmica

  El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha alertat del risc que esclati algun tipus de revolta social a l'Estat espanyol davant el creixement de l'atur.
  En declaracions a Onda Cero, Duran ha dit que "quan arribi el moment en què els aturats no cobrin -estem en vigílies que això passi-, pot haver-hi una manifestació social, perquè hi ha centenars de milers de persones afectades".
  Segons Duran, les conseqüències socials són imprevisibles en una crisi que arriba per primera vegada en una societat amb una alta presència d'immigrants.
  Duran ha dit que l'augment històric de l'atur al gener és una...

  Continuar llegint...

  Inicio Anterior 1 2 3 4 5 Següent Final