e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Juliol del 2010

Mientras esto ocurria ¿Donde estaba el Sr.Hereu y su equipo de gobierno?

La trama de corrupción de Ciutat Vella, hace tiempo que esta dando trabajo a jueces y fiscales junto con los mossos.

Esperemos que estas pesquisas acaben con los implicados en la carcel y por una vez se haga una buena limpieza en la clase politica, es una verguenza ver como día a día afloran nuevos casos de corrupción y aparentemente no pasa nada.

El distrito de Ciutat Vella se lleva el primer premio a la es peculación urbanistica, al pago de comisiones, a personal corrupto que se supone han de velar por el cumplimiento de las normas y desgraciadamente velavan por su enrriqucimiento y por hacer mas grande su cuota de poder.

Sr. Hereu y Ud. ¿donde estaba mientras ocurria esto?, sus consejeros, compañeros y amigos se estaban enrriqueciendo sin que Ud. se entere de la misa la mitad.

Yo le pediria que deje la alcaldia de Barcelona, para alguien que tenga ganas de hacer alguna cosa por los barceloneses de a pie, y...

Continuar llegint...

12 de Setembre del 2010

Quan els uns i els altres volen atribuir-se representacions que no els corresponen

Taula de Treball del Canódrom  i Coordinadora de Entitats


  Creiem que la gent del barri, la base, el veïns en general, no las entitats, han de poder expressar-se en plena llibertat i si un grup de Veïns han decidit voltar signatures per la construcció de un camp de futbol, han de ser escoltats i veure que els ha dut  aquesta mesura.

Tenim molts veïns- al barri que fora de les entitats no saben que és al que se esta fent i decidint als seves espatlles.

No tots i participen i quant alguna cosa no als agrada intenten canviar-ho.

Si és torna a reconstruir el club de futbol del Congrés, és normal que és demani un equipament per el barri que en aquest moment no tenim.
S'ha de convocar aquestes persones i escoltar les seves propostes, ja que són veïns de ple dret i si aporten un volum de signatures important es tindré que...

Continuar llegint...

19 de Juny del 2014

CIUTADANS DE CONGRÉS-INDIANS, CIUTADANS DE SEGONA

CIUTADANS DE CONGRÉS-INDIANS, CIUTADANS DE SEGONA

Indignant. El tracte que el govern de CiU està donant al barri de Congrés-Indians en el tema dels equipaments del Canòdrom és absolutament vergonyós. Ens estan discriminant i tractant com a un barri de menors d'edat, i això no es pot acceptar. 

Avui ha tingut lloc la Comissió d'Urbanisme del Districte, on es presentava la Modificació del Pla General Metropolità que us explicava en un vídeo del meu darrer article. Aquest pla urbanístic talla de socarrel el futur dels equipaments del nostre barri, i tal com està redactat en aquest moment és inacceptable. El que hauria estat...

Continuar llegint...

17 de Juliol del 2014

El Canòdrom ahir i demà

Bé, doncs com us deia a l'entrada anterior, ahir a la tarda es va poder salvar el Canòdrom en allò que interessa al barri del Congrés i dels Indians. Salvat de moment, és clar: diguem que podrem passar l'estiu tranquils, però en algun moment de la tardor o de l'hivern -si és que el tema no es congela fins després d'eleccions o, com ja ha succeït, tres anys més- tindrem un pla -una modificació del PGM- alternatiu. I aleshores veurem què passa.

Ahir, com us deia, tots els grups municipals, menys el PP que es va abstenir i CiU, que havia presentat la proposta, van votar contra la modificació del Pla General Metropolità pel que fa a l'entorn del Canòdrom. El que més em va agradar és que la pràctica totalitat dels grups van justificar la seva negativa en l'oposició del veïnat del Congrés-Indians formulat per les entitats del barri...

Continuar llegint...