e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 d'Octubre de 2009

La membre del consell de govern de la CCMA Anna Balletbò, va demanar la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona per al president del Palau de la Música, Fèlix Millet, en una carta del passat 19 de gener a la que ha tingut accés e-notícies. La carta -signada per la directora general de l'entitat, Rosa Garicano- anava signada també per Mariona Carulla, Antoni Ros Marbà, el malaguanyat Baltasar Porcel i Manuel Valls. Garicano és la membre del patronat que es resisteix a dimitir del seu càrrec i Malls el que va admetre que cobrava 12.000 euros al mes per a aconseguir patrocinadors.

Millet també va deixar diners a Balletbó

Millet també va deixar diners a BalletbóLa carta -adreçada a personalitats il·lustres de Barcelona- explicava que "per iniciativa" d'aquestes cinc persones havien posat en marxa una campanya "per tal de que l'Ajuntament de Barcelona atorgui a Fèlix Milelt i Tusell, president de Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona". Els promotors afegien que "agrairem molt poder comptar amb al seva adhesió a la petició d'aquesta medalla i ens permetem demanar-li que, amb aquest motiu, pugui escriure una carta dirigida a l'Alcalde de Barcelona".

Publicat: Avui.cat
2-10-2009

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1456
1
Comentaris afegits 
Jordi Flores (Barcelona) 02-10-2009 - 17:41
Ara aquestes persones que van demanar per carta la medalla per al Chorizo i Estafador!!, tendrian que demanar disculpes per escrit perquè la van cagar bé, no es pot alegrement demanar i atorgar medalles simplement perquè les demanin unes persones mes o menys populars. Que demanin la devolució dels diners juntament amb la medalla de la Ciutat.....Que li tenian que agrair?...
TORNAR