e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Maig del 2012

I ENCARA VOLEN QUE NO ENS INDIGNEM?

Mentre el president Mas anunciava l'enèssima retallada del Govern de la Generalitat, i el mateix dia que es compleix un any de les protestes del 15-M, la regidora responsable d'economia de l'Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens deixava anar que Barcelona té la intenció d'aportar diners al Circuit de Montmeló per conservar la Fórmula 1 i el Mundial de Motociclisme. A veure, centrem-nos. Aquesta és la manera de respondre als problemes reals de la gent que viu a la ciutat? Si realment l'Ajuntament té prou diners per destinar-los a una despesa que haurien d'assumir els promotors privats que en treuen un benefici econòmic, no podria fer-los servir per ajudar la gent que s'està quedant sense ajuts a la dependència? O a les persones que han d'anar a menjadors socials? O a les entitats que es dediquen a l'atenció de persones amb dificultats? Són tantes i tantes les...

Continuar llegint...

15 de Maig del 2012

UNA ALTRA PRESA DE PÈL

No podem entendre una ciutat que se n'oblida dels barris

El proper dijous 17 de maig estava convocada la Comissió de Seguiment del Canòdrom. De fet aquesta convocatòria s'hauria d'haver fet el mes d'abril, però es va anul·lar per problemes d'agenda. Ara el Districte de Sant Andreu la torna a cancel·lar sense data amb el mateix argument.

La realitat que hi ha al darrera d'aquesta cancel·lació és molt greu per al barri de Congrés-Indians i, de retruc, per al de La Sagrera: l'Ajuntament de Barcelona no té cap resposta i no sap què vol fer amb el Canòdrom. Una situació molt trista quan les entitats porten anys treballant-hi i han presentat tot un pla dels equipaments que el barri necessita i que ja estaven pactats amb l'anterior govern.

El desgavell és impressionant. Si fa uns mesos se'ns deia que el Centre d'Art es desplaçava a la Fabra i Coats, i...

Continuar llegint...

11 de Maig del 2012

Los 'indignados' de Barcelona vuelven el viernes a plaza Catalunya

 

Los Mossos confían en que "cumplirán" y abandonarán la plaza tras celebrar el aniversario.

BARCELONA, 10 (EUROPA PRESS)

Los 'indignados' volverán este viernes a instalarse en la plaza Catalunya de Barcelona, mayoritariamente por la tarde, para realizar una "asamblea permanente" hasta el martes en conmemoración del primer aniversario del surgimiento del movimiento 15M, aunque no han hablado textualmente de acampada.

Los Mossos confían en que "cumplirán" y abandonarán la plaza tras...

Continuar llegint...