e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Desembre de 2012

La desena legislatura té tots els números per a convertir-se en una legislatura històrica. Dependrà, en primer lloc, de la capacitat de diàleg i d’entesa que tinguem els 135 diputats que formem part des de dilluns del Parlament de Catalunya.

Aquest nou Parlament està consagrat a desplegar una nova agenda política, que faci possible avançar cap al dret a decidir del poble català i cap a la construcció d’unes estructures d’Estat prou sòlides per a garantir no només el manteniment del nostre sistema de protecció social, sinó també per a combatre la realitat econòmica associada a la crisi i les seves conseqüències en el benestar de les persones.

El repte no és pas menor. És una nova política que s’ha de construir sobre la base del diàleg entre partits, alhora que de forma especial sobre l’obligació política i moral, demostrada pel president Mas amb l’avançament electoral, d’escoltar la veu de la gent que viu i treballa a Catalunya, i de donar-hi una resposta política i institucional que estigui a l’alçada.

La nova presidenta del Parlament ens deia el dilluns que Catalunya és un país amb nous horitzons, el futur del qual pertany a les seves institucions, als seus partits polítics, al seu teixit associatiu i econòmic, i tots i cadascun dels ciutadans que hi viuen.

Tenim davant reptes i dificultats. Una legislatura que marcarà un abans i un després en la Història del nostre país. El capital humà, històric, cultural i econòmic de Catalunya són el millor material per a fer que l’edifici sigui encara més fort i resisteixi les adversitats que s’albiren.

De tots nosaltres depèn que ens en sortim.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
623
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR