e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 de Gener de 2013

Qui no lluita, ja ha perdut

Lluny del cofoisme, el President Mas va fer un molt bon discurs en el seu missatge de cap d’Any.

Em va agradar, sobretot, el to de les seves paraules. L’entonació. La manera com les va dir. No era un discurs dit amb una veu imposada, greu. Va ser un missatge expressat des de la proximitat, d’una manera càlida i entenedora.

El President no va defugir la realitat del moment greu i dur que vivim. Va recordar-nos que no podem deixar que això que ens passa ens enterri l’esperança. Va anunciar que lluitaria per fer que el país pogués superar l’adversitat. Ens van interpel.lar a què ens hi sentíssim cridats.

Va elogiar la societat que es mou i la maduresa democràtica d’un país que només és si compta amb tothom. Va deixar clar que no hi ha projecte nacional sense projecte social. Que la justícia i el benestar van lligats als anhels nacionals del país.

Malgrat tot, l’oposició ha criticat el missatge. Res de nou. Vivim “el dia de la marmota”. Pots dir missa, que l’oposició fa d’oposició. Bé....d’oposició com és entesa en aquest país, no com és valorada en d’altres. Una oposició que critica i prou. Que si prens mesures que ells proposaven, et criticaran per si te n’has deixat alguna. Una oposició que si parles amb franquesa et criticaran l’espontaneïtat  i que si parles amb fredor et criticaran la rigidesa. Una oposició que mira i prou. I que lentament, en la mirada, trasllada un sectarisme que la fa innòcua.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
754
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR