e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 de Juny de 2012

El síndic de greuges, que ahir va comparèixer al Parlament per explicar els seus viatges a l’exterior, criticats des d’alguns mitjans d’àmbit espanyol, va equivocar el lloc, i crec que fins i tot, va equivocar el motiu.

Fa ben poques setmanes, el Parlament va acollir quatre sessions i setze hores de treball en comissió per analitzar tota la seva activitat. Després, les conclusions es van exposar al Ple. Tots els grups vàrem tenir ocasió i obligació de fiscalitzar-la, i d’avaluar-la.

Sorprèn per tant que, per un titular de diari, hàgim de repetir feina feta. Però encara més que el Partit Popular demani una dimissió quan ha aplaudit amb les orelles el síndic sempre que ha comparegut. Ahir, ho deia jo, vaig afirmar que fins i tot aquest grup m’havia criticat a mi quan gosava posar en entredit algunes de les actuacions de la institució.

Ha viatjat menys que la defensora del Pueblo, ha gastat ben pocs diners fent-ho, ha justificat fins el darrer cèntim del que ha fet...però no és “la defensora del Pueblo”. I aquest és, en el fons, el problema. En diuen “duplicidades”. I per això se’l critica.

La nostra reacció, no pot ser fer cas de la seva estratègia. Tant li fa si viatja o no, si gasta més o menys. Podria haver anat amb patinet i també l’haurien qüestionat. Perquè la qüestió és de fons. Per alguns, sobra tot el que no sigui d’arrel estrictament estatal. A nosaltres, cada vegada més, ens fa nosa precisament el contrari.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1798
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR