e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 de Febrer de 2015

 un bé negre amb potes rosses. Convergència i Unió retalla, si no té qui li presti diners i es troba en una situació de fallida al capdavant d'una administració. Com farà Syriza, com ha fet Hollande, com va fer Zapatero. Convergència no retalla per ideologia, ni retalla per gust. Així és com es va trobar els primers anys de govern, plomats i sense cap porta a qui demanar ni tan sols un refinançament. Només una, la de Madrid, que assegurava una liquiditat a interès per anar tirant. Només per anar tirant.

5.000 milions menys de pressupost de la Generalitat, compensats per una gestió que ha evitat el col·lapse d'alguns serveis públics i que s'ha fet mantenint la despesa social percentual. I compensat per la implicació i activació dels recursos econòmics de les Diputacions que han cobert moltes mancances del pressupost propi. Per posar un exemple, a la meva ciutat, la Diputació ha passat d'aportar cinc milions a aportar-ne quinze. I s'han cobert beques menjador, llars d'infants i ajudes socials i plans d'ocupació gràcies a això.

CiU retalla per gust? NO. Quan hi ha diners i recursos, els inverteix en les persones. I si en un lloc no n'havia perquè els Atila del tripartit l'havien deixat trinxat, es recorre a altres administracions per seguir prioritzant la gent i els serveis públics que en molts casos han excel·lit en el seu compromís de remar a favor de sortir del cau. El retorn de la paga als treballadors, la reducció de llistes d'espera, la reducció del fracàs escolar, l'increment dels ajuts d'emergència social. Això ho hem fet a través d'aquest govern que va començar a caminar sobre un camí ple d'obstacles, que els ha anat superant, i que deixarà el que va trobar exhaurit i a la UVI, a planta i a punt per agafar l'alta.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
925
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR