e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Febrer de 2009

Tenim tres qüestions prioritàries en aquests moments al nostre país: la crisi econòmica, el finançament i el desenvolupament de l’Estatut. En cap d’aquests temes he sentit un missatge clar i contundent del president de Catalunya, que és qui, malgrat perdre les eleccions, té la responsabilitat de dirigir el país. I malgrat el seu lema “Fets i no paraules”, i avançar que no pretenia donar molts missatges, resulta que tampoc hi ha fets per part del Govern.

La reacció del president Montilla i del govern de la Generalitat a la situació de crisi econòmica continua sent nul·la i no hi ha cap mesura concreta que ajudi a resoldre els problemes dels treballadors i de les empreses del nostre país. Respecte al finançament de Catalunya, l’únic fet constatable és la cobertura que dóna el govern tripartit als incompliments del PSOE amb Catalunya. I pel que fa a l’Estatut, el president es limita també a no fer res davant el retard premeditat en el seu desplegament i a l’espera d’una sentència del Tribunal Constitucional que deixi les coses on vol el PSOE.

Per tant, avui més que mai, cal preguntar-se on és el president que van escollir les forces polítiques perdedores en les passades eleccions nacionals? I també cal preguntar als companys d’ERC on és el president que van escollir per dirigir el nostre país? I no val a dir que no és del seu partit.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1248
2
Comentaris afegits 
La dona del Joan (Barcelona) 18-02-2009 - 13:01
Joan (barcelona) ... desperta rei, que has d'anar a buscar els nens al cole
Joan (Barcelona) 18-02-2009 - 10:05
Podria estar pactant un mal finançament a canvi de no fer un Estatut, però afortunadament tenim un President que no és de CIU. No dibuixeu una realitat que no és, perquè ja cansa....
TORNAR