e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Març de 2009

Dilluns passat vam tenir ocasió d’escoltar la conferència d’Artur Mas “Superar la crisi, aixecar Catalunya”. Sentint-lo, en aquell Palau de Congressos ple a vessar, vaig tenir la impressió d’escoltar a un President de la Generalitat parlant al país, amb realitat i fermesa, de la situació que estem vivint.

La conferència d’Artur Mas va ser valenta, de veritable President, amb propostes concretes i valentes fetes des de l’oposició. No va ser un discurs tàctic, va ser un discurs de govern. Esforç, treball i sacrifici. Aquesta va ser la base de la seva conferència. Tres valors definitoris de la societat del nostre país i que, de sempre, han estat el principal aval de Catalunya davant de tothom. Un esforç, un treball i un sacrifici que avui, en un context econòmic difícil i amb un govern completament desacreditat i sobrevivint sota mínims a la Generalitat, són més necessaris que mai perquè el país continuï endavant malgrat, reitero, els problemes econòmics i de desgovern que estem patint.

Artur Mas va tornar a guanyar les últimes eleccions al Parlament de Catalunya i, com li ha passat ara al lehendakari Ibarretxe, no ha estat escollit President per una agrupació de diferents forces polítiques amb l’únic objectiu d’ocupar el poder.

Tenim un President mut, un Govern que no governa i un País sense direcció. Catalunya es mereix molt més que un govern fet de retalls que no té cap més proposta que no sigui el pur tacticisme partidista a curt termini. Per això, l’esperança, ara més que mai, continua sent la gent d’aquest país. I això, el que ho té clar és l’Artur Mas.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1682
1
Comentaris afegits 
anticonvergent (bcn) 20-03-2009 - 17:59
Patètic
TORNAR