e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Gener de 2011

Corredor del Mediterrani

Aquesta setmana passada va tenir lloc a Brussel·les un nou acte de suport perquè el Corredor Mediterrani sigui considerat com a eix prioritari per la Unió Europea. Jo mateix, com a alcalde de Tortosa, vaig tenir ocasió de participar en una jornada anterior promoguda per l’Institut Ignasi Villalonga. Si una cosa queda clara, després de la pressió feta i més enllà de la predisposició mostrada per les institucions europees i els eurodiputats, així com el clar posicionament expressat pels diferents nivells institucionals de l’arc mediterrani, és que resulta imprescindible el suport ferm i decidit del govern de l’Estat.

El govern central ha d’entendre que, a mig i llarg termini, qualsevol dubte o alternativa a la proposta del Corredor Mediterrani ens faria un mal molt gran a Catalunya, però també en sortiria molt mal parat tot l’Estat. Del que es tracta ara és de persuadir més a Madrid que no pas a Brussel·les que aquesta és una prioritat absoluta per al nostre país.

Vull destacar aquí la determinació i la claredat del posicionament del conseller Recoder així com de tot el govern de Catalunya, a qui encoratjo a seguir en la mateixa línia, al temps que dóna molta confiança a l’administració local. Considero clau que des de la societat civil i de les institucions hi hagi un suport contundent i sense fissures al govern del nostre país en l’assoliment d’aquest objectiu.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1666
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR