e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Març de 2011

Si una cosa ens diferència a la gent de CiU d’alguns polítics socialistes és que complim el que diem i prenem decisions no per guanyar vots, sinó per afavorir la prosperitat del país. Si no fos perquè a aquestes alçades ja ens coneixem tots, causarien perplexitat les declaracions dels dirigents socialistes que afirmen que des de el govern de CiU es diu que les finances estan malament per poder així retallar despeses i liquidar prestacions.

Afortunadament, com ja va deixar ben clar el poble de Catalunya en les eleccions al Parlament, aquest discurs de la demagògia i de la irresponsabilitat ja no ven. El que ara vol la gent és saber on estem i el que podem fer i el que no. Des del govern de CiU, afirmem que prioritzarem la despesa. Això vol dir que res, absolutament res, en l’àmbit de la sanitat, l’educació o de les polítiques socials que sigui necessari serà retallat. Caldrà prioritzar per afrontar els compromisos més indispensables i necessaris amb els escasíssims recursos que hem trobat a les arques de la Generalitat desprès del malbaratament practicat pel tripartit.

Diem que no podrem pagar-ho tot, i això vol dir que el que no sigui absolutament necessari haurà d’esperar. La prioritat  és treure el país del forat econòmic en que ens han ficat set anys de tripartit. Diem també que no continuarem estirant més el braç que la màniga. I ja s’ha notat en el nombre de conselleries o en la reducció de càrrecs de confiança.  Ha estat un primer pas per demostrar que amb menys es pot fer més i millor. Hem d’ajudar els col·lectius que creen llocs de treball i riquesa, és a dir els emprenedors, les pimes i els treballadors autònoms. I propulsarem iniciatives que els ajudin ,i evidentment, suprimirem l’impost de successions.

Defensem, a més, valors com els de l’esforç, el treball, o l’emprenedoria, valors que volem recuperar per a Catalunya. Creure, com va fer el tripartit, que per inflar l’administració s’està generant riquesa es viure en l’engany i portar el país a l’empobriment.

Ara, tenim una nova oportunitat per portar el canvi del sentit comú. També els ajuntaments necessiten una millor gestió i un millor finançament i ara per ara només ho pot fer la gent de CiU amb la seva política de tocar de peus a terra sense estar lligat a ningú. Si aconseguim tenir prou força als ajuntaments tindrem també més força per reclamar allò que pertoca a Catalunya, per millorar el nostre finançament i per ser decisius en el rumb que volem per al nostre país. El 22 de maig ha de significar el segon triomf d’un canvi que porti a Catalunya al lloc que mereix i del qual mai hagués hagut de sortir, i que serveixi per tornar a ser una regió líder a Europa.


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3367
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR