e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Gener de 2011

"Citius, altius, fortius"

Més ràpid, més alt, més fort. La cita que va deixar el baró de Couvertin com a lema dels Jocs Olímpics i com a definició de la voluntat de superació que ha de tenir qualsevol esportista és també el meu lema en la nova tasca que tinc l’orgull i la responsabilitat de dur a terme des de dilluns a Unió Democràtica. És tot un repte i un honor ser el relleu de Joana Ortega, l’actual vicepresidenta de la Generalitat, com a portaveu i secretària de Comunicació del partit i com a columnista d’aquest espai de l’e-notícies, diari digital de referència en la informació política catalana.

Engego la nova etapa amb la il·lusió i l’entusiasme de qui comença, però també amb l’experiència del meu bagatge professional -tant en l’empresa privada com en el món de la política municipal, des de l’ajuntament de Corbera de Llobregat i del Consell Comarcal del Baix Llobregat-, amb la voluntat de dur més ràpid, més alt i més fort el missatge d’Unió a tots el racons del nostre país. Un missatge que se centra en els valors que fa gairebé vuitanta anys –l’any que ve els celebrarem- van portar un grup de persones que creien en l’esforç, la paciència, la constància, la solidaritat, el respecte, la solidesa de la família i les arrels cristianes de Catalunya a fundar el nostre partit. Són valors que avui continuen essent tan vigents i necessaris com el primer dia. Malauradament, hem vist com l’oblit d’aquests valors ens ha dut a una crisi social que ens ha fet perdre el rumb. Hem de capgirar la situació, i precisament amb paciència, constància, esforç, respecte i solidaritat, tornarem a recuperar per a Catalunya el lloc de lideratge que mereix.

És també un orgull per a mi militar en un partit que confia en el talent femení. És un clar símptoma que a Unió no necessitem ni quotes, ni buscar situacions forçades per practicar la igualtat de gèneres. La presidenta del Parlament i la vicepresidenta del govern ho evidencien. La meva veu, però, no quedarà circumscrita només a Catalunya, ja que el partit m’ha fet l’honor i la confiança de substituir Jordi Casas al Senat quan presenti la seva dimissió a la Cambra alta per la seva condició de delegat del Govern a Madrid.

El fet de ser una persona vinculada al món de l’esport, on he intentat reivindicar la importància en l’àmbit del dret esportiu, fa que em plantegi aquestes noves tasques com un nou repte per superar amb la convicció que amb perseverança i amb l’ajut de tots els que m’envolten, aconseguirem noves fites en la cursa política de fons per enfortir la societat i fer una Catalunya millor.

Sempre hi ha nous objectius per assolir i cada etapa no és més que un pas que ajuda a fer avançar el país si s’actua amb eficàcia, rigor i respecte a tothom. Com en el món de l’esport, en política hi pot haver adversaris, però mai enemics. Estic convençuda que tots perseguim aconseguir el millor per a la societat, encara que la manera de defensar-ho sigui diferent. Per això, aposto pel diàleg per damunt de la confrontació i el respecte envers tothom per damunt de la desqualificació i de l’insult. És un tarannà que podran anar comprovant des d’aquesta tribuna que avui estreno.
Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1379
1
Comentaris afegits 
carme (BCN) 20-01-2011 - 09:51
a qui ha pagat el PAPA perqu et faci l'article, o potser ho continua pagant UDC, aquest bloc??
TORNAR