e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Novembre de 2010

Ara els nois del Facebook han anunciat (i crec que a hores d'ara el servei ja ha començat) un nou servei de correu electrònic.
És clar que ells diuen que el servei és el millor i que si això crea que altres serveis de correu electrònic gratuïts (com ara Gmail, Yahoo mail, Hotmail,...) desapareixen, què poden fer ells, pobrets...

Crec que està bé que entrin més serveis i es reparteixin el mercat, que per això està. Anirà bé per Facebook perquè enriquirà el seu model econòmic. També s'asseguren usuaris; molts dels milions que fan servir Facebook es subscriuran sense cap dubte. Els Facebook addictes tindran la tant esperada adreça de Facebook.

La competència haurà de millorar serveis per mantenir els usuaris.

Però tecnològicament no sé si és tant revolucionari. Internet és una àrea on mai falten nous serveis. Molts fan la vida més fàcil, o més entretinguda però pocs revolucionen la industria.

No sé si a Catalunya a l'Estat Espanyol es parla molt del nou correu del Facebook però aquí a Irlanda i a la UK tothom està esperant a veure què passarà quan el servei entri en funcionament.

Doncs no passarà gaire! El món continuarà rodant.

Molts anys desprès de la creació d'Internet i la proliferació de les connexions, encara es parla de si Internet serà la mort dels llibres, dels diaris, de mil coses més. No ha estat. Però sí que ha fet que diaris i editorials han hagut d'adaptar-se al nou mitjà de comunicació.

Bé, passe-ho bé amb el nou servei, jo també m'hi apuntaré per veure com funciona, però no espereu "l'oro i el moro"!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1291
1
Comentaris afegits 
pau (bcn) 19-12-2010 - 22:34
Aquí a Barcelona el facebook ja ha fet cim i ja fa devallada enfront el Twitter. Jo personalment deixaré que passin uns quinze anys i llavors em decidiré per l'un o l'altre perquè ara tinc molta feina
TORNAR