e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Novembre del 2010

vinga, a parlar mÚs del Facebook

Ara els nois del Facebook han anunciat (i crec que a hores d'ara el servei ja ha començat) un nou servei de correu electrònic.
És clar que ells diuen que el servei és el millor i que si això crea que altres serveis de correu electrònic gratuïts (com ara Gmail, Yahoo mail, Hotmail,...) desapareixen, què poden fer ells, pobrets...

Crec que està bé que entrin més serveis i es reparteixin el mercat, que per això està. Anirà bé per Facebook perquè enriquirà el seu model econòmic. També s'asseguren usuaris; molts dels milions que fan servir Facebook es subscriuran sense cap dubte. Els Facebook addictes tindran la tant esperada adreça de Facebook.

La competència haurà de millorar serveis per mantenir els usuaris.

Però tecnològicament no sé si és tant revolucionari. Internet és una...

Continuar llegint...

05 de Gener del 2011

Comprar a internet

Fa anys que a Irlands faig compres a Internet.  Compro llibres, productes electronics, coses per a la casa, etc.  I trobo millors preus, més verietat, comoditat i bon servei.

Segur que si visqués a Barcelona no compraria tant a Internet.  Crec que quasi bé tot el que un necessita es pot comprar a ler tendes del bari o en un matí agafant el metro allà on calgui.

Aquí a Irlanda cada cop queden menys tendes "independents".  Ara cada població té centres comercials als afores, excepte les ciutats més importants, amb les mateixes cadenes de tendes que són generalment estrangeres.  De manera que es pot comprar el mateix a tot arreu però si vols alguna cosa diferent, no la trobes enlloc.  O sí, a Internet.

 Continuar llegint...