e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Gener del 2011

Sense neu

Ja era hora, la neu ha desaparegut.  Després de tres setmanes de veure només  el blanc de neu i gel, encara no m'he acostumat a veure el verd al jardi.

Han estat tres setmanes de no agafar el cotxe perquè les carreteres del voltant estaven intransitables.  Alguns cotxes portaven cordes lligades a les rodes i diuen que és una bona mesura d'emergència per no patinar si no es té res més.  En tres setmanes només he vist un cotxe amb cadenes i sembla que per l'hivern que vé mig poble en comprarà.

I després d'això, vaig a Barcelona i veig que la meva germana té cadenes al maletero...  Però qué fa amb cadenes si mai va a esquiar o a llocs on es necessiten?

Però això és igual, ella està preparada i jo no.Continuar llegint...

08 de Gener del 2011

L'aigua a Irlanda del Nord

El director de la companyia d'aigues d'Irlanda del Nord ja ha dimitit.  I es que no va prendre cap mesura per atendre les emergències que es veien venir.  Se sabia que venia un temporal polar i quan ha arribat, la gent amb problemes d'aigua s'han trobat que no podian contactar la companyia d'aigües i aquesta no donava informació actualitzada del que passava.  I és un conyàs quedar-se sense aigua durant uns dies...

Quan vaig ser-hi a Barcelona aquests Nadals va sortir a la tele que moltes cases de Belfast s'havien quedat sense aigua degut a les baixes temperatures.

Moltes canonades peten quan es congelen i després, quan es descongelen és quan venen els escaps.  Amb els escaps ve la pèrdua d'aigua i a Irlanda, tant com del Nord com la República, no hi ha gaire.  I que falti aigua és greu.  Han agut de portar aigua d'Escòcia.  

Aquí passa poc que falti...

Continuar llegint...