e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Desembre de 2008

"Escrit el dia dels Innocents"

Escriure un article el dia dels innocents sempre té l’avantatge que la ficció pot aflorar sense vergonya. I si l’engany està tenyit de fina ironia és acceptat per gairebé tothom.

Qui sembla viure instal·lat permanentment en aquest dia és el president Zapatero. Ell ho pot dir tot, ho pot prometre tot. Pot acontentar, a la vegada, a dos que volen exactament el contrari. I, la seva ironia o la seva capacitat de convicció és tal que, uns i altres, surten ben engalipats després de l’entranyable escena del sofà.

Us imagineu què li devia explicar a Esperanza Aguirre o al president dels valencians, que van sortir tant contents de la seva entrevista a la Moncloa?

El que no va transmetre-li cap sensació, ni d’aprovació, ni de desacord, ni de tot el contrari, va ser el president Montilla. Es va limitar a reiterar la seva incondicional fe cega en el capitost del socialisme espanyol i de la seva obedient sucursal catalana. I a confiar que Zapatero complirà la seva paraula. Igual com ha fet en tantes ocasions, sense anar més lluny en el traspàs de rodalies que havia compromès solemnement per l’1 de gener de 2008. Un any després, ni traspàs, ni bon servei. Entremig, el gran ensarronador dels catalans aconsegueix, però, un resultat electoral extraordinari el qual augmenta la seva convicció de que amb Catalunya no li cal complir les promeses: els catalans el voten igual, el president de la Generalitat és un disciplinat militant socialista i, fins hi tot, en Carod Rovira s’ha tornat més manso que l’ovella dels pastorets i garanteix, sine die, l’hegemonia total del socialisme a Catalunya, a canvi de no res.

De totes maneres, no cal desesperar: totes les innocentades s’acaben descobrint i, aleshores, més d’un es queda amb el cul a l’aire.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1426
2
Comentaris afegits 
Scarlett (Barcelona) 30-12-2008 - 11:55
tens raó benvolgut diputat, es exactament aixó . Més "d' un" es queda amb el cul a l'aire, i aquest un, pot ser "qualsevol"
Hans-Peter Trauschke (Girona) 29-12-2008 - 14:58
Benvolgut Pere, l'actual situació no es, malauradament , imputable al dia 28-D, crec que vivim 365 dies d'innocents!
TORNAR