e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Juny de 2008

Totes les contradiccions del govern tripartit s’han posat de manifest en la crisi de la sequera. Desavinences entre els socis, continus canvis d’opinió, desautoritzacions del conseller, per part del president, titubejos d’aquests...Però, el més greu, de tot plegat, és la incapacitat absoluta demostrada per l’executiu de resoldre els problemes.

En un primer moment, davant la incapacitat del govern català per afrontar la crisi (solució cega), apareix el govern amic com qui donarà la solució, encara que aquesta sigui el tant odiat transvasament. Al final, el resultat acaba essent la Moreneta qui posa fi a l’episodi de sequera i deixa en evidència la ineficiència governamental del tripartit.

El més greu de tot plegat és que no volen o no saben enfocar el problema que no és altre que una qüestió estructural. Prefereixen eludir responsabilitats i esperar que Zapatero o les pregàries al cel facin el que ells són incapaços de fer.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1752
2
Comentaris afegits 
lacasadelabomba.blogspot.com 04-06-2008 - 17:19
Tous
D'acord que la serenitat en temps de crisi és important. Però d'aquí a fer el tipus d'oposició que fa CIU n'hi va un troç. Tous, ambigus, entre dues (o més) aigües, dispersió del "foc" i moltes retirades amb la cua entre cames. Així no sou alternancia. Ja que aixó ja ho tenim amb el "tripi 2.0". Recoders, Durans i Rulls buscant protagonisme a costa de Catalunya i els catalans i del que ja clama al cel. Srs de CiU a Espanya no ens volen com som, només volen els nostres calers i aviat ni aixó ens quedarà. Què farem llavors? Feu un pas endevant d'una vegada, sigueu valents i llestos per tenir els suports necessaris o estem morts com a poble.
Sant Jordi 04-06-2008 - 13:25
ja es veia a venir
Ja fa temps que fan aigua, ja es veia a venir, pero segur que no fotaran el camp. Aveure que espera CIU per pujar al poder. Tambe hauria de fer quelcom, mes
TORNAR