e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 de Febrer de 2009

La mateixa tarda de la ventada  - per cert, no sé perquè a TV3 alguns en diuen “vendaval” – vaig escoltar unes declaracions del Conseller d’Interior i Relacions Institucionals que em van deixar garratibat. Saura constatava amb satisfacció i contundència que l’actuació del govern havia estat correcta en tot l’episodi.
 
En plena consternació de la societat catalana pels tràgics esdeveniments de Sant Boi i per les altres morts a causa del temporal, la gran preocupació del qui vetlla per la nostra seguretat era defensar la seva persona...

En totes les aparicions públiques, tant del propi conseller com d’altres membres del tripartit, el missatge era el mateix: ho havien fet molt bé! Estaven satisfets del que havien fet o no fet, i ni tant sols es paraven a preguntar si, essent més diligents – com ho va ser el govern Ibarretxe- s’hagués pogut evitar alguna desgràcia de les que van passar.

Tres dies després, s’hi afegia el President Montilla. La seva aportació va ser donar la culpa als meteoròlegs. Si! als funcionaris d’un altre dels Consellers d’Iniciativa, ja que el Servei Meteorològic de Catalunya, depèn de Medi Ambient. Ni un bri d’autocrítica, ni molt menys una destitució del responsable de la seguretat del país...

Aquesta manera d’actuar, tant característica del nostre President, que no oblidem es l’únic responsable de situar al capdavant d’Interior al senyor Saura i de posar el Departament de Medi Ambient ( també conegut com el de la paràlisi de totes les activitats productives) en mans d’Iniciativa, porta al descrèdit creixent de la nostra màxima institució, cada vegada més allunyada dels ciutadans.

De totes maneres, això sent molt greu, no ho és com aquell comportament del Conseller, insensible a tant de dolor i només preocupat per transmetre a la gent que ho havia fet molt bé. Després d’anys d’escoltar tantes lliçons d’ètica, per part del senyor Saura i de la seva tropa, hom no pot més que lamentar aquesta impúdica esquerra governant.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1422
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR