e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

09 de Novembre de 2011

Acabo de llegir les seves declaracions d’ahir a Reus sobre l’aeroport d’aquesta laboriosa ciutat, de la qual el seu partit ha perdut l’alcaldia en la darrera contesa electoral. Vostè que es una de les persones més ben informades de les Espanyes ens diu que la culpa que la companyia Ryanair hagi deixat de volar en aquest aeroport es del govern de la Generalitat. No voldria dubtar ni un moment de la seva sempre rigorosa capacitat argumental ni fer creure als lectors que vostè mai de la vida, des de la més tendre infantesa hagi faltat a la veritat. No voldria tampoc creure que les cagarines s’hagin apoderat dels seus estrategs de campanya i l’hagin impel·lit a vomitar un fil argumental tant delirant com farcit de psicodèlia 'guai' d’aquella que tants vots li dóna.

Estic segur que vostè coneix perfectament que l’aeroport de Reus pertany a una empresa AENA, depenent del ministeri de foment. I també deu estar al corrent que aquesta empresa no destina ni una sola persona a la promoció de l’esmentat aeroport – ni al de Girona – i, que, com a conseqüència d’aquest desinterès per a promoure l’ús d’ambdues instal·lacions aeroportuàries, les administracions catalanes i les cambres de comerç han assumit la responsabilitat d’aconseguir vols per amortitzar-les. Igualment, deu ser coneixedora que, mentre AENA treu sucosos beneficis, la Generalitat, la Diputació i la Cambra han de sufragar altíssimes xifres per a mantenir els serveis de la companyia aèria.

La seva ment tant lúcida i la seva innata capacitat de percebre la realitat deu trobar molt normal que el propietari d’una infraestructura passi de promoure’n el bon ús, i que hagin de ser uns tercers benintencionats els qui supleixin el vergonyant abandonisme d’AENA. Generosa de mena com és vostè, no se’n pot estar d’agrair aquest esforç de la companyia estatal per no fer rés i de criticar ben durament les ànsies de la Generalitat de ficar el nas on no li pertoca.

Cregui’m que l’entenc, té tota la raó, les institucions catalanes son unes ximpletes per treballar en favor de l’aeroport de Reus. Que bonic que seria disposar d’un aeroport sense avions. Com els que tant els agraden als socialistes: aeroports buits, línies d’alta velocitat per a nou passatgers per tren, molls sense vaixells, autovies gratuïtes sense cotxes... i tot sufragat amb els impostos dels catalans.
Es vostè un geni! Li he de reconèixer. No puc deixar d’admirar la seva audàcia sense límits...

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3384
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR